ChatGPT'nin resim performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?

@891548 çok uzun sürüyor. Ben bir de bedava sürümde bir de sadece resimle 1 haftada müthiş bir hikaye yaptım. Ama canım çıktı. Bazen alakasız falan çiziyordu, bazen önceki komutumu algılayıp önceki resmi bir daha çiziyordu, bazen adam yaşlıysa genç yapıyordu boş boş resimlerle hakkımı bitiriyordu ama sonuç iyi oldu. Hatta bir ara adam teslim olsun dedim adamın gözlükle poz verdiği bir resim çizdi garip şekilde.

@891548 çok uzun sürüyor. Ben bir de bedava sürümde bir de sadece resimle 1 haftada müthiş bir hikaye yaptım. Ama canım çıktı. Bazen alakasız falan çiziyordu, bazen önceki komutumu algılayıp önceki resmi bir daha çiziyordu, bazen adam yaşlıysa genç yapıyordu boş boş resimlerle hakkımı bitiriyordu ama sonuç iyi oldu. Hatta bir ara adam teslim olsun dedim adamın gözlükle poz verdiği bir resim çizdi garip şekilde.

Yakında daha fazla iyileştirme yapılır. Benim resmi çizebiliyor ise her şeyi yapar artık.
Yeni güncelleme ile beraber hafıza olayı getirildi artık tutabiliyor bilgileri.

@891548 iyi çiziyor artık zaten. İyileştirme yapılır iyi olur daha da. Bir de bedava sürümdeki haklar gayet yeterli sadece. 20 dolarlık bir yapay zekayı bedava kullanıyorsun 10 küsür 4o mesaj limitin var da o arttı herhalde bitmiyor benimki. 4 tane resim çizme hakkın var. Yeterli bence.

@891548 iyi çiziyor artık zaten. İyileştirme yapılır iyi olur daha da. Bir de bedava sürümdeki haklar gayet yeterli sadece. 20 dolarlık bir yapay zekayı bedava kullanıyorsun 10 küsur 4O mesaj limitin var da o arttı herhalde bitmiyor benimki. 4 tane resim çizme hakkın var. Yeterli bence.

Daha ne isteyebilirsin zaten mükemmel olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı