ChatGPT'nin resim performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sıkıntı çıkmaz. Farklı evrenlere ait oldukları için tutarlı bir eşleme olup olmadığı hakkında yorum yapabilirler.

Bu resimleri Co-Pilot üzerinden yapmadınız değil mi direk GPT bu? Ben biraz cahilim bu yapay zeka konusunda pek anlamıyorum. Rehberlik gösterin.
1745858251264.png

1745858296172.png

A digital anime-style illustration depicts Sakuya Izayoi and Madara Uchiha standing back-to-back in a chaotic battlefield. Sakuya wears her classic maid outfit with an added red and black Uchiha cloak, silver hair slightly tousled, wielding shining knives. Madara retains his red armor, with a small white maid headpiece humorously on his head, his long black hair flowing wildly. Biting flames and countless knives rain from a cracked, crimson sky. Sakuya’s expression is cold and focused; Madara smirks confidently. A gigantic, partially visible purple-blue Susanoo rises behind Madara. The colors are vivid and dynamic, emphasizing the intense, destructive atmosphere. Strong anime lines and bright lighting effects. Dramatic, cinematic composition.

@Sakuya Izayoi Buyrun efendim. Buda benim profil fotoğrafı için.

@Sakuya Izayoi benim komutları anlayana kadar sinir etti :D.

Screenshot_2025-04-28-19-38-19-295_com.openai.chatgpt-edit.jpg

Screenshot_2025-04-28-19-39-11-238_com.openai.chatgpt-edit.jpg

Screenshot_2025-04-28-19-39-41-184_com.openai.chatgpt-edit.jpg

Screenshot_2025-04-28-19-40-19-870_com.openai.chatgpt-edit.jpg

Screenshot_2025-04-28-19-41-40-012_com.openai.chatgpt-edit.jpg

Screenshot_2025-04-28-19-42-14-572_com.openai.chatgpt-edit.jpg

Screenshot_2025-04-28-19-42-49-403_com.openai.chatgpt-edit.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-28-19-40-56-615_com.openai.chatgpt-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-28-19-40-56-615_com.openai.chatgpt-edit.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 23
Teşekkürler umarım becerebilirim. Yeşerttiğiniz için teşekkürler.

Sizi rahatsız ettiğim için kusura bakmayın. Belki okumamışsınızdır.
Belirtmiştim normalde yapay zekaya görsel oluşturacağınız zaman lütfen önce karakterler hakkında bilgi verin internetten bilgiyi çeksin. Sonra ise istediğiniz senaryoyu oluşturun.
Lütfen beni kemerle dövdüğü şeyi kullanmayın. O çok kötü oldu. Konuşmaları falan yazmış bayağı sıkıntı.

Ne zorlamışın makineyi ben yapardım sana be kral.

Sizi rahatsız ettiğim için kusura bakmayın. Belki okumamışsınızdır.
Belirtmiştim normalde yapay zekaya görsel oluşturacağınız zaman lütfen önce karakterler hakkında bilgi verin internetten bilgiyi çeksin. Sonra ise istediğiniz senaryoyu oluşturun.
Lütfen beni kemerle dövdüğü şeyi kullanmayın. O çok kötü oldu. Konuşmaları falan yazmış bayağı sıkıntı.

Ne zorlamışın makineyi ben yapardım sana be kral.

O değil de örnek alınmam bayağı hoşuma gitti.

Evet biraz ayarları ile oynadıktan sonra inanılmaz parçalar elde ettim.

Siz ChatGPT'nin resim performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?

@Sakuya Izayoi ile Pp'leri birleştirdik.

Eki Görüntüle 2479790

Ücretsiz versiyonu çok kötü ve eskiden çok hızlı resimleri üretebilirken şu an yarım saat bekletiyor hatta bazen buga girip dümdüz dairenin döndüğüde oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı