Cheat Engine ban sebebi mi?

Ugur Tas

Centipat
Öncelikle merhaba. Ben Cheat Engine yükleyeceğim fakat Online oyunlarda değil sadece dealers Life gibi oyunlarda para hilesi yapmak için kullanacağım. Steam'la hiçbir bağlantım olmayacak yani oyun orijinal değil. Sorum ise ben Cheat Engine yüklersem Steam, Rockstar Games Launcher gibi programlardan ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ban yiyebilirsiniz. Bunun bir garantisi yok. Bana kalırsa hiç yapmayın çünkü hile yaptıktan sonra oyun oynamanın bir anlamı yok.

Diğer oyunlar açık değilken sadece hile yapacağın offline oyunda açık iken yaparsan hicbirsey olmaz ben halihazırda kullanıyorum CS:GO, Valorant, cart curt daha ban yemedim. Ama bu tip oyunlar açıkken sakın açma Cheat engine.

Yüklüyken hiçbirşey olmaz, online hile korumalı vb. bir oyunu oynarken bile arkada açık unutsanız yine ban yeme riskiniz neredeyse 0, ancak Cheat Engine'i açıp ordan oyunu seçip değerlerle oynarsanız (kısaca hile yaparsanız) ban yersiniz.

Cheat engine ile ban yemezsin online oyunlarda bile kullansan işe yaramaz orası ayrı ban yemen çok düşük bir ihtimal. Cheat engine'i senelerdir kullanıyorum bu sebep ile hiç ban yemedim.

CS:GO oynarken arkada Cheat Engine açık olsa bile ban yenmiyor. Eğer Cheat Engine'deki uygulama yerini CS yaparsanız ihtimaliniz oluşur. GTA Online'da ise RP kasmaya yarıyor. Ama eğer 5 Level'den 3000 falan yaparsanız yeme olanağınız vardır. Son olarak Valorant gibi oyunlar da CS mantığıyla çalışıyor. GTA Online'da ise ancak abartırsanız ve reportlanırsanız olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı