KING561245 Femtopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, Cheat Engine'de hile para hilesi yapacağım fakat programda para hilesini ayarladıktan sonra para geldikten sonra oyun otomatik olarak kapanıyor durdurdu diye bir şey de söylemiyor, hata da vermiyor.
Arkadaşlar, Cheat Engine'de hile para hilesi yapacağım fakat programda para hilesini ayarladıktan sonra para geldikten sonra oyun otomatik olarak kapanıyor durdurdu diye bir şey de söylemiyor, hata da vermiyor.
KS KS KING561245 Femtopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #21 Gerçeklik dedi: Hiçbir oyun hile yapmana izin vermez. Kurucusu banlar. Genişletmek için tıkla... Oyunun kurucusudan izin aldım zaten o da izin verdi ama 1 günlügüne zaten istese de beni banlayamaz oyunda harita yapıcısıyım. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Gerçeklik dedi: Hiçbir oyun hile yapmana izin vermez. Kurucusu banlar. Genişletmek için tıkla... Oyunun kurucusudan izin aldım zaten o da izin verdi ama 1 günlügüne zaten istese de beni banlayamaz oyunda harita yapıcısıyım.
Gerçeklik Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro Telefon : iPhone 11 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 31 Ağustos 2021 #22 KING561245 dedi: Oyunun kurucusudan izin aldım zaten o da izin verdi ama 1 günlügüne zaten istese de beni banlayamaz oyunda harita yapıcısıyım. Genişletmek için tıkla... Ahahahahaha inandım. Artı 0 Eksi
KING561245 dedi: Oyunun kurucusudan izin aldım zaten o da izin verdi ama 1 günlügüne zaten istese de beni banlayamaz oyunda harita yapıcısıyım. Genişletmek için tıkla... Ahahahahaha inandım.