Cheat Engine ile birlikte inen uygulamalar sıkıntı çıkarır mı?

ETS 2 de hile yapmak için Cheat Engine indirdim. Fakat kurarken yanında inecek uygulamaları onaylamışım yanlışlıkla yanında McAfee Razer axon ve benzeri uygulamalar indi. Cheat Engine ile işim bitince uygulamaları da onları da Denetim Masası'ndan sildim. Sorum şu sizce herhangi bir virüs bulaşması söz konusu olur mu? Orijinal sitesinden indirdim.

Pek sanmıyorum çünkü sponsorlu uygulamalar onlar McAfee de zaten bilindik bir Anti-Virüs programı Razer axonda benim bildiğim Razer'in duvar kâğıdı uygulaması.

Pek sanmıyorum çünkü sponsorlu uygulamalar onlar McAfee de zaten bilindik bir Anti-Virüs programı Razer axonda benim bildiğim Razer'in duvar kâğıdı uygulaması.

Bir de işte rav VPN rav diye uygulama vardı Kaspersky ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı. Malwarebytes ile yapmama gerek var mıdır sizce.

Bir de işte rav VPN rav diye uygulama vardı Kaspersky ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı. Malwarebytes ile yapmama gerek var mıdır sizce.

Rav da Anti-Virüs programı çoğunlukla sunucularla ilgilenen kişiler bilir o yüzden fazla bilinmez sunucular için iyi bir Anti-Virüs deniyor ama bilmiyorum ama bizi ilgilendiren zararlı olup olmaması zararsız ama silin gitsin boşuna yemesin sistemden sunucu veya şirketlerin Anti-Virüs'ü o

Keşke herkes gibi kurulumda "next next next!" yapmasaydınız, o yazılımların kendine hayrı yok. Hepsi verilerinizi satan yazılımlar, en azından silmişsiniz ama denetim masasından sildiğiniz için yine artık dosyalar kalmıştır.

Keşke herkes gibi kurulumda "Next Next Next!" yapmasaydınız, o yazılımların kendine hayrı yok. Hepsi verilerinizi satan yazılımlar, en azından silmişsiniz ama Denetim Masası'ndan sildiğiniz için yine artık dosyalar kalmıştır.

Kim satmıyor ki hocam Google bile satıyor.

Ücretsiz kullandığınız her yazılımdan şüphe duyun. Reklam veya verileriniz ile para kazanırlar. Fakat bu veriler size daha özel reklamlar göstermek için kullanılır genellikle. O veriler önemli bir şey değil.

Keşke herkes gibi kurulumda "Next Next Next!" yapmasaydınız, o yazılımların kendine hayrı yok. Hepsi verilerinizi satan yazılımlar, en azından silmişsiniz ama Denetim Masası'ndan sildiğiniz için yine artık dosyalar kalmıştır.

Kalan dosyaları nasıl silebilirim? Ekstra virüs taramasına gerek var mı?

Rav da Anti-Virüs programı çoğunlukla sunucularla ilgilenen kişiler bilir o yüzden fazla bilinmez sunucular için iyi bir Anti-Virüs deniyor ama bilmiyorum ama bizi ilgilendiren zararlı olup olmaması zararsız ama silin gitsin boşuna yemesin sistemden sunucu veya şirketlerin Anti-Virüs'ü o

Teşekkürler.

Kalan dosyaları nasıl silebilirim? Ekstra virüs taramasına gerek var mı?

Ben her zaman bir programı kaldıracağım zaman bulk crap uninstaller kullanıyorum, bu yazılım uygulamaya göre değişebilir neredeyse bütün dosyaları bilgisayardan siliyor. Önceden silinen kurulu programın artıklarını nasıl silersin bilmiyorum ama bir şey silerken bu yazılımı kullanabilirsin. Zararlı yazılım için Malwarebytes kullanabilirsin.

Ben her zaman bir programı kaldıracağım zaman bulk crap uninstaller kullanıyorum, bu yazılım uygulamaya göre değişebilir neredeyse bütün dosyaları bilgisayardan siliyor. Önceden silinen kurulu programın artıklarını nasıl silersin bilmiyorum ama bir şey silerken bu yazılımı kullanabilirsin. Zararlı yazılım için Malwarebytes kullanabilirsin.

Şu anda PC de herhangi anormallik gözükmüyor. Kaspersky sonucu temiz çıktı Malwarebytes şu anda gerekli olmaz şu anda diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı