Cheat Engine item spawn hilesi bulma

Daha fazla  
Başlıkta yazıldığı gibidir, amacım Dishonored adlı oyunda item spawn etmenin yolunu bulmak, her itemin sonuç olarak bir kodu vardır, o kodları bulsam spawn etmek için ne yapmalıyım? Veya item kodlarını nasıl bulurum?
Balina yagı spawn etmem gerekiyor, knife of Dunwall'daki ilk bölümde, oyun duvarının dışına çıkıp yukarı doğru uçtuğumuz zaman imparatoriçe'nin öldürüldüğü haritaya gidiyorsun, orada balina yagı takılabilecek bir yer var, ve takınca ne olacak merak ediyorum. Not: Balina yagı ve Crossbow'un item kodlarını biliyorum.

1637696418362.png

1637696478839.png

1637696583696.png

Yabancı forumlarda konsoldan item alınabildiği yazıyor ama sanırım Steam versiyonu ile çalışmıyor. Onun dışında WeMod kullanabilirsin "Unlimited Items" özelliği var, üzerinde balina yağın olmasa bile oraya takabilirsin gibime geliyor.
giveplayeritem DisTweaks_WepCrossbow'Twk_Inv_PlayerSpecific.Twk_Inv_CrossbowCorvo

Steam versiyonu ile çalışmıyor.

Sıkıntı değil Steam dışıda yükleyebilirim oyunu, Rus'larla aram iyi trojan atmazlar 🤣😜
giveplayeritem DisTweaks_WepCrossbow'Twk_Inv_PlayerSpecific. Twk_Inv_CrossbowCorvo

Ayrıca ben o kodların sayısal değerlerini biliyorum, fakat spawn etmek için bir program bulamadım.
Onun dışında WeMod kullanabilirsin "Unlimited Items" özelliği var, üzerinde balina yağın olmasa bile oraya takabilirsin gibime geliyor.

WeMod paralı, ayrıca unlimited items direkt elindeki itemlerin mermilerini sınırsız yapıyor.
Yabancı forumlarda konsoldan item alınabildiği yazıyor

O formun bağlantısını atabilir misin?

WeMod bedava bir program sadece Pro versiyonuna geçersen kısayollar açılıyor.

Ben kullanmayı denediğimde The Forest'da para istemişti?
Kod ile konsolda çalışmıyor mu?

Konsoldan bahseden yabancı kaynağı bana attığın sürece konsolu denemiş olacağım, çünkü oyunda konsol hiçbir tuşta bulunmamakta.

Forumun linkini paylaşmam yasak olabilir, oyun açılırken ~ tuşuna basmayı deneyin.

~ Tuşu bende bulunmamakta.
Ben Assassin's Creed Odyssey oyununda item hilesini YouTube'dan bulup Cheat Engine ile yapmıştım. Belki siz de bulabilirsiniz.

YouTube bağlantısını atabilir misin? Dishonored ile o oyunun yapım kodları belki uyuşabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı