Çözüldü Cheat Engine kullanılırken gelen kahkaha sesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aspect15

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorsunuz, eski FIFA'ları orijinal alamıyoruz. Ben de korsan FIFA 17 indirdim. FIFA 17'yi bir haftaya yakın süredir oynuyorum ve herhangi bir sıkıntı olmadı. Bugün yine oynarken bu sefer Cheat Engine kullanarak hile yaptım oyun içinde ve hile yaparken bilgisayardan Joker benzeri bir kahkaha sesi geldi. Garip bir şekilde anlam veremedim. Kaspersky ile hızlı tarama yaptım, herhangi bir virüs bulunmadı. Şu an tam tarama yapıyorum. Cheat Engine'den falan gelmiş olabilir mi bu ses? Yoksa virüs müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, merak etmeyin Cheat Engine içerisinde olan bir ses dosyası, aynı durumu GTA Online'da da yaşamıştım. Endişelenecek bir durum yok. İyi oyunlar.
Merhaba, merak etmeyin Cheat Engine içerisinde olan bir ses dosyası, aynı durumu GTA Online'da da yaşamıştım. Endişelenecek bir durum yok. İyi oyunlar.

Çözüm
Kaspersky bitince Malwarebytes ile tam tarama yapın virüs çıkmazsa rahat edersiniz.

Sağ olun internette biraz araştırma yaptım gerçekten de cheat Engine'de böyle bir durum varmış birçok kişi Reddit'de bundan bahsetmiş garip bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı