Cheat Engine VirusTotal sonucu temiz mi?

S1Lver

Hectopat
Makaleler
1
Cheat Engine gerçek sitesinden indirdim. VirusTotal sonuçları pek iç açıçı değil. Malwarebytes ve ESET iyi tepki vermedi sizce sıkıntı olur mu?
VirusTotal: VirusTotal

Son düzenleyen: Moderatör:
Cheat Engine adware falan değil, işkembeden sallamayın. Cheat Engine bellek manipülasyon aracıdır, oyun için de kullanılır, debugging için de.

@246675 disslike atmanın amacını anlayamadım kurarken değişik reklamlardan program kurdurtmaya çalışıyor o yüzden adware olarak gözüküyor temiz dosya decline basarak geçebilir.

Cheat Engine adware falan değil, işkembeden sallamayın. Cheat Engine bellek manipülasyon aracıdır, oyun için de kullanılır, debugging için de.

Adware demedim zaten öyle gözüküyor.

Adware setup demek program kurulurken yanında başka programın reklamını da yapar hatta bazen sana sormadan başka bir program da kurar demek. Programa zararlı dememiş zaten okuduğunu anlasan böyle bir şeyi konuşmaya gerek bile kalmazdı.

Programda virüs yok setup ında reklam olduğu için ve program dosyalarına erişip değiştirebildiği için öyle gözüküyor. False-positive yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı