Oyun içi oyuna mod ekleseydiniz ya neden böyle bir şey yaparsınız ki hocam.
Kanki oyunu aç başlat sonra menuye gel bankaya gir cheat engine aç oyunu seç ve parayı yaz artık - kaç var atıyorum -4000000 paran vardır bankadan kredi çek 3900000 oldu diyelim yaz cheat engineye öyle öyle dene en sonda olacak.Merhaba yanlışlıkla Euro Truck Simulator 2'de kendime bir sürü eksi para attım. Düzeltmeye calışınca ise Cheat Engine yanıt vermiyor yazıyor. Silip yüklenince hala düzelmiyor maalesef.
Deneyim bakalım sağ olun HocamKanki oyunu aç başlat sonra menuye gel bankaya gir cheat engine aç oyunu seç ve parayı yaz artık - kaç var atıyorum -4000000 paran vardır bankadan kredi çek 3900000 oldu diyelim yaz cheat engineye öyle öyle dene en sonda olacak.
Eğer yapamazsanız bi ara size detaylı olarak video çeker gösteririm.Deneyim bakalım sağ olun Hocam
Hocam çekip yollasanız olmadıdaEğer yapamazsanız bi ara size detaylı olarak video çeker gösteririm.
Kanka müsait olduğum zaman atacağım biraz geç olabilir kusura bakma.Hocam çekip yollasanız olmadıda
Helal.Hocam yaptım teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.