Cheat Engine'le Forza 5'te para hilesi yaparsam ban yer miyim?

Evet, yersiniz. Üstte bir üyenin bahsetmiş olduğu Forza AiO'yu ve hatta paralı olarak satılan nha AiO'yu kullansanız bile eninde sonunda ban yersiniz. Bu üç gün içinde de olabilir üç hafta içinde de. Ban yemeniz sizin sadece oyunu çevrimiçi oynamanıza engel olur. Çevrimdışı oynamaya devam edebilirsiniz.

2021'de yaptım hala ban yemedim, ötesi var mı?

Ben dükkanda gözükmeyen arabaları aldım, ve müzayede sattım hiçbir şey olmadı? Online yarışların ortasında hız hilesi açarsan onu bilemem ki zaten Forza Horizon 5'in kendi paralı turnuvalarında bile hile yapıyorlar kimsenin umurunda değil.

Hocam bir anlatsanıza bende yapayım.

Ben dükkanda gözükmeyen arabaları aldım, ve müzayede sattım hiçbir şey olmadı? Online yarışların ortasında hız hilesi açarsan onu bilemem ki zaten Forza Horizon 5'in kendi paralı turnuvalarında bile hile yapıyorlar kimsenin umurunda değil.
Hocam konuyu hortlatmış gibi olacağım da dediğiniz olayı FH4 oynarken yapmıştım. Geçenlerde de FH5'e başladım. Nasıl yaptınız anlatabilir misiniz?

Hocam konuyu hortlatmış gibi olacağım da dediğiniz olayı FH4 oynarken yapmıştım. Geçenlerde de FH5'e başladım. Nasıl yaptınız anlatabilir misiniz?
Dostum eskiden menü vardı menü aıo tarzı bir ismi vardı sanırım emin değilim. Bildiğim kadarıyla fix yedi menü o yüzden kullanmanı tavsiye etmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı