Tech fleece var bende Sportinn.com'dan alınma, onun etiketi de 2021 Nike yazıyor. Yeni sezon.
Forma ellenmeden ve baskısına bakılmadan anlaşılması zor.
Attığım fotoğraftaki gibi olmak zorunda.
Uzaktan bakılarak orijinal değil tespiti bana göre yanlış, içinde 5-6 sayfa yazı var her dilde. Son resimdeki nike logosu biraz el veriyor gibi ama üretim hatası olma ihtimali de mevcut. 2 sezon Türkiye formasının da nike logoları farklı fakat ikiside TFF'den hediye gelmişti.Bana göre çakma, son resimdeki Nike logosuda dikiş gibi(resimden maalesef ki pek anlaşılmamasıyla birlikte söylüyorum bunu). İç etiketini incelediğimiz zaman Endonezceye ait yazılar görüyoruz. Uzak Doğu replikası güzeldir, âmâ orijinal olmadığını belirteyim.
Profesyonel ise baskı fan serisi ise nakış.Nike logosu dikiş olmaması mı lazım baskı mı olmalı
Taraftar serisinin hepsi nakıştır.Bu logo da nakış Nike da nakış. Deplasman formaları böyle olabiliyor de mi
Pazartesi gelir gelmez yeni fotoları göndereceğim hocam. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.