Chemtrails Komplo Teorisi

• Konuyu başlatan Gus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 960

Gus

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Alberquerque
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir gün gezinirken YouTube'da bu oluşuma rastladım. Gökyüzünü çekmişler, artık Türkiye'de vs. gibi yorumlarda bulunmuşlar. Kimisi de Almanya'da çok yoğun olduğunu, güneşi göremediklerini iddia etmiş.
Şahsen ben pek ihtimal vermiyorum. Mantıklı gelmiyor, sonuçta komplo teorisi... Düşüncelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

Youtube bağlantısını ekler misiniz? Bazen her uçağın bıraktığı izi bir komplo teorisi olarak paylaşan insanlar oluyor. Geneli asılsızdır ama videoyu bir izleyelim bence:)
Şöyle ki böyle videoları üslubu nedeniyle hiç ciddiye almıyorum. Özellikle de yazım yanlışları. [emoji23] Bağlantı burada:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GM 5 Plus cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Şimdi öncelikle gökyüzüne iki üç çizik atmakla kimsenin güneşi engellenmez:) Bazı komplo teorisi kanalları bu şekilde tonlarca video yayınlıyorlar. Bu sefer bunları izleyen insanlar gökyüzünde çizgi görüp "İsrail zehirliyor bizi." diye çıkıyorlar ortaya:) Bir dönem biliyorsunuz malum her depremde, selde, yıldırım düşmesinde falan "HAARP silahı" başlıklı konular çıkardı biliyorsunuz. Doğa ana diye isimlendirilen güçten kimse bahsetmez. Ben açıkçası böyle videolara biraz eğlencelik olarak bakıyorum ciddiye alamıyorum.

Videoları izlemedim de, daha önce denk gelmiştim. Açıkçası ben de inanmıyorum ama olay inanıp inanmamak da değil aslında. Sen istediğin kadar inanma, yapılıyorsa ne olacak? Veya inan, bu bir şeyi değiştirmez şu an için. Önemli olan bilmek. Genel olarak yazıyorum, yanlış anlamayın.
Kitlesel olarak bir şekilde toplumları, insanları kontrol etme çabaları her zaman oldu sonuçta. Bunu bir şekilde hala yapıyorlardır veya yapmaya çalışıyorlardır diye düşünüyorum. Bundan kastım da ülkemiz değil genel olarak dünyadan bahsediyorum.
Benim son zamanlarda kafaya taktığım bir diğer konu ise; şebeke suları. Şebeke sularını çoğu yerde doğrudan içmesek de, yemeklerde vs. tüketiyoruz. Bu suya karıştırılacak çeşitli maddeler ile insanlar etkilenebilir. En basitinden sürekli olarak florür karıştırılsa bu suya, insanlar yavaş yavaş aptallaşır.

Kitle zaten belli bunu izledikten sonra "Poppy İfşa" videosuna geçip "Vay anasını görüyor musun?" diyenler genelde:) Benim dikkatimi çeken nokta ise videoda konu ne kadar saçma ise o kadar çok izleniyor:) Kimse demez "Orada sıcaklık eksi bilmem kaç motordan çıkan gaz artı bilmem kaç, e tabi iz oluşur." diye:)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı