Cherry MX Red Switch Klavye Tavsiyesi

tayfunsagdic

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Sistemleri Mühendisi
Arkadaşlar yeni sistem topladım ve tek eksiğim klavye kaldı. Yumuşak basımlı uygun fiyatlı bir klavye arıyorum lakin internette uzun süre gezinmeme rağmen bulamadım. Cherry MX red switch araştırmalarıma göre bana en uygun olanı. Klavye önerilerinizi bekliyorum mümkün olduğunca düşük bütçeli almaya çalışıyorum.
Ayrıca enter tuşu büyük olmasını istiyorum özellikle yazı yazarken küçük enter rahatsız ediyor elim takılıyor.

Fotoğrafta us klavyeyi kullanmışlar ama klavye Türkçe ve enter tuşu büyük. Kendim kullanıyorum.
Memnun musunuz? Herhangi bir problem yaşadınız mı? Fiyatlar çok uçuk geliyor bana aslında yeni sistem topladım diye biraz darlanıyorum ekonomik açıdan lakin klavye de önemli yazılımla da uğraşıyorum meslek olarak.
Asus Rog Strix Flare önerebilirim bir bakın bence. Şu anda GameEkstra.com'da indirimde.
Benimde ayrıca takip ettiğim bir ürün.
Fena gözükmüyor aslında ama yine enter tuşu yatay ve küçükse asla rahat edemem büyük enter dışında yazı yazamıyorum virgül çok takılıyor entera basarken.

Arkadaşlar yeni sistem topladım ve tek eksiğim klavye kaldı. Yumuşak basımlı uygun fiyatlı bir klavye arıyorum lakin internette uzun süre gezinmeme rağmen bulamadım. Cherry MX red switch araştırmalarıma göre bana en uygun olanı. Klavye önerilerinizi bekliyorum mümkün olduğunca düşük bütçeli almaya çalışıyorum.
Ayrıca enter tuşu büyük olmasını istiyorum özellikle yazı yazarken küçük enter rahatsız ediyor elim takılıyor.
Hocam size HyperX Alloy FPS RGB tavsiye edeceğim ben RGB olmayan versiyonunu 1 seneden fazla kullandım inanılmaz memnundum fakat mavi switch olduğu için değiştirdi. Param olursa alacağım ilk klavye yeni gri switch HyperX Alloy FPS RGB Kailh Silver Speed Mekanik Gaming Klavye

Kailh switchler pek önerilmiyor aslında 614 tlye bundan daha iyi bir klavye alınabilir diye düşünüyorum ? Neden bunu seçtiniz ?
Bir arkadaşımda deneyimledim çok hoşuma gitti az sesli ve basım hissi çok iyi geldi. Uzun vadede bir sorunu var mı bilmiyorum. Şikayet edenler neden etmiş bakayım bende merak ettim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı