Cherry Omoda 5 mi, MG HS mi?

Mg'nin eksisi var mı peki hocam?

Hocam Mg'nin bence 2 eksiği var 1. ve 2. vitestlerde hantal kalması yani gaza basıyorsun gitmiyormuş gibi bir şey oluyor keşke F1 şanzıman olsaydı da bu konu olmasaydı yoksa diğer elektronik aksamları çalışıyor bir de kamera sorunu 360 derece kamerası ahım şahım değil ama belirli bir süre sonra iyi gösteriyor alışıyosunuz yani :)

Hocam Mg'nin bence 2 eksiği var 1. ve 2. vitestlerde hantal kalması yani gaza basıyorsun kalmıyor keşke F1 şanzıman olsaydı da bu konu olmasaydı yoksa diğer elektronik aksamları çalışıyor bir de kamera sorunu 360 derece kamerası ahım şahım değil ama belirli bir süre sonra iyi gösteriyor alışıyosunuz yani :)
Azami hızı, beygiri, torku kaçtı? Hızlanması nasıl sizce bir de?

Hocam mg HS de 1.5 Turbo benzinli motor bulunuyor HS de beygiri 162 beygir torku ise 250nm.
Fabrika verisi 0 100 hızlanması 10 11 saniye biz 9 10 olarak ölçtük gaza basınca araba şahlanıyor hızlanması güzel hocam azami hızı 200 - 210 gibiydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

Araba alınmayacak bir araç değil hocam yakınınız bayii ye gidip bir test sürüşüne acilen çıkmalı çok güzel bir araç biz test sürüşüne çıktığımız zaman aracın içince büyülendik resmen :)

Son düzenleme:
Hocam sizin bütçe ne kadardı meraktan sordum da?

Hocam HS sahibi olarak yazıyorum araç güzel şu ana kadar bir problem yaşatmadı inşallah ta yaşatmaz :)
Bütçe 1.300.000 hocam, faizsiz kredi ile 1.600.000 oluyor bugün arabaya 50k zam gelmiş 1.599.000 olmuş yani tam yetiyor fakat dün bayiye gidip arabayi inceledigimizde arabanin luxury paketinin kalmadığını ogrendik. Stoklar gelirse alacağız 3 günde bir bayiyi ziyarete gidip stok durumunu kontrol edin dedi müşteri hizmetleri. Araci incelediğimizde efsane yani stok gelince alacağız.

Bütçe 1.300.000 hocam, faizsiz kredi ile 1.600.000 oluyor bugün arabaya 50k zam gelmiş 1.599.000 olmuş yani tam yetiyor fakat dün bayiye gidip arabayi inceledigimizde arabanin luxury paketinin kalmadığını ogrendik. Stoklar gelirse alacağız 3 günde bir bayiyi ziyarete gidip stok durumunu kontrol edin dedi müşteri hizmetleri. Araci incelediğimizde efsane yani stok gelince alacağız.

Harika :) çok sevindim şimdiden hayırlı olsun hiç kaçırmayın anında zam geliyor çünkü.
Hayırlı uğurlu olsun hocam şimdiden mutlu günlerinizde kullanınız. :)
Bu arada yanlış anlamayın meraktan soruyorum nereden alacaktınız aracı acaba hangi bayii?

Harika :) çok sevindim şimdiden hayırlı olsun hiç kaçırmayın anında zam geliyor çünkü.
Hayırlı uğurlu olsun hocam şimdiden mutlu günlerinizde kullanınız. :)
Bu arada yanlış anlamayın meraktan soruyorum nereden alacaktınız aracı acaba hangi bayii?
Sağolun hocam. Sakarya Adeşen bayiisi hocam, arabaya bayildim yakindan inceleyince baya bi kaliteli duruyor İnşallah stok gelir de aliriz.

Sanayide tanıdığın var ise Omoda 5 alabilirsin. Cherry'nin ülkemizdeki yetkili servisleri iğrenç.

Sakarya adeşen bayiisi hocam, arabaya bayildim yakindan inceleyince bayağı bir kaliteli duruyor inşallah stok gelir de aliriz.

Adeşen bayisi inanılmaz güzel bir bayii Instagram'dan görmüştüm yakınımda gitmişti hemen sizle ilgileniyorlar nazik güler yüzlü satış danışmanları var demişti instagramdanda gördüğüm üzere öyleymiş mg fan sayfamız var bu arada hocam sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarım mg.club_tr ismi :) inşallah alırsınız hocam çok mutlu oldum sizin adınıza hayırlı olsun şimdiden görüşmek üzere :)

Sanayide tanıdığın var ise omoda 5 alabilirsin. Cherry'nin ülkemizdeki yetkili servisleri iğrenç.

Hocam bende öyle düşünmüştüm doğruymuş :)

Adeşen bayisi inanılmaz güzel bir bayii Instagram'dan görmüştüm yakınımda gitmişti hemen sizle ilgileniyorlar nazik güler yüzlü satış danışmanları var demişti instagramdanda gördüğüm üzere öyleymiş mg fan sayfamız var bu arada hocam sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarım mg.club_tr ismi :) inşallah alırsınız hocam çok mutlu oldum sizin adınıza hayırlı olsun şimdiden görüşmek üzere :)

Hocam bende öyle düşünmüştüm doğruymuş :)
Daha geçen hafta görmüştüm birisi Tiggo 7 Pro aracının önünü çarpmış, teknik servis bakmadığı için yandaki tanıdığa yaptırıyordu.

Daha geçen hafta görmüştüm birisi Tiggo 7 Pro aracının önünü çarpmış, teknik servis bakmadığı için yandaki tanıdığa yaptırıyordu.

Cherry ilgisizliği diye bir video izlemiştim YouTube'da demek ki doğru ilgilenmiyorlar müşterilerle iyi ki mg almışım diye şükrediyorum hocam :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı