Cherry Silver vs Red

Bütçe
900 TL

cabbarsan

Hectopat
Merhaba, son günlerde klavye arayışı içindeyim ve bu iki anahtar arasında kaldım. Forumlarda Silver için aşırı hassas olduğu belirtilmiş. Apex M400'de bulunan Switch'lerden aslında gayet memnunum fakat küçük bir klavyeye geçmek istiyorum, tam boy bir klavye olmasaydı değiştirmeyi düşünmezdim. Kullanan var ise Silver Switch ile olan deneyimlerini paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Silver Switch'ler gerçekten hassas, ama rahatsız edecek kadar da değil.

Şu konuma bakmanı öneririm;

Rehberinizde Silver switch için tactile denilmiş ama Cherry kendi sitesinde lineer olarak belirtmiş. Sonradan değişmiş olma şansı var mı?

Silver switch oyun oynarken bir sorun yaşatmıyor bana fakat yazı yazarken daha fazla hata yaptırıyor. Çok tercih etmiyorum onun için ben.

HyperX Alloy Origins Core düşünebilirsiniz küçük klavye düşünüyorsanız veya aynısının fullsize olan Alloy Origins modelini de düşünebilirsiniz. HyperX switchleri çok beğendim şahsen, hissiyat olarak cherry mx ve gaterondan çok daha tatmin edici geliyorlar bana. Kendi web sitelerinde 80 milyon basım ömründen bahsediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…