Cherry Tiggo 7 alınır mı?

alp9494

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Babam aracını yenilemek istiyor. Babamda şu an 2011 model golf var. Onu satıp yerine Cherry Tiggo 7 almayı planlıyor. Siz ne düşünüyosunuz? Alınır mı? İnternette kötü yorumlar okudum. Bazıları arabanın paslandığını, airbag açmadığını ve hizmet konusunda Cherry'nin sınıfta kaldığını söylemiş. Siz ne düşünüyosunuz alınır mı? Veya başka alternatif ne alınabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Araç almadan önce uzunca Tiggo8 Pro modelini araştırdım ve aracın altında paslanmaların olduğu videoları gördükten sonra tamamen soğudum araçtan. Sahibinden üzerinden de 40-50 bin km de 2 yaşında olan araçlarda deri koltuğun kenarında soyulmalar yırtılmalar görmemde tuzu biberi oldu. Ben aynı paraya 2022 5008 aldım şahsen çok memnunum, konforu olsun performansı olsun ses sistemi olsun (benim için fazlasıyla önemliydi ve focal ses sistemi çok başarılı), yakıt tüketimi olsun, uzun yol rahatlığı olsun çok memnun kaldım araçtan. Alalı 9 ay oldu toplam 12 bin küsur kilometre yol yapıldı. Araca binen ve süren herkesinde çok beğendiği bir araç kendisi hatta aldığım zamanda ustamın şaka yollu sitem ettiği şimdi bana hiç gelmezsin dediği bir araç kendisi (1.5 BlueHDi). 3008 gönül rahatlığı ile önerebilirim zaten temelde çoğu şeyleri aynı sadece 5008 7 kişilik versiyonu sayılır.

Normal Tiggo 7 ise donanım olarak ne kadar donanımlı olduğu aşikar. Motor ve şanzıman açısından pek sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum(şanzımanda zaten ıslak tip olduğu için üzeceğini sanmam) lakin bu arabanın güvenlikle ilgili ağır sorunları var.. Gerek airbag açmama olsun gerek kopan emniyet kemerleri olsun sağlığınızı güvenliğinizi düşünerek alın derim zira bu işler arkadan hızlı araç geldiğinde dörtlüleri yakmakla olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı