Cherry Tiggo 8 Pro alınır mı?

Kennys 12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda Tiggo 8 Pro excellent almayı planlıyorum ancak servis ağı, yedek parça ve yakıt konuları kafamı biraz karıştırıyor. Ama arabanın bu kadar uygun fiyata böyle bir donanım ve gösterişi mümkün kılabilmesi beni çok cezbediyor. 5 yıl veya 150 bin km garanti de verebiliyor. Siz olsanız tercih eder miydiniz?

Garanti bittiği zaman krank kırıp yatak sarınca gelemeyen pişmanlık hissi. Safkan cin malı bence de alınmaz.
Ne alaka ya. Araba niye yatak sarsın. Yatak sarma ile çin malının ne alakası var. Hangi teknik veriye istinaden bunu yazdınız

Servis agi ve yedek parca sorununun kalacagini sanmiyorum ama yakit olayi bir tik sorun. Cidden fazla yakiyor arac. Eger benzin parasi beni zorlamaz diyorsaniz alinabilir. Biraz daha koyup Austral'de bakabilirsiniz.
1 tonluk atmosferik i20 fiesta şehiriçi 8-9 litre yakıyor. Bu aracın bu cüssesiyle 10 litre yakması mı çok fazla yakıyor

Ne alaka ya. Araba niye yatak sarsın. Yatak sarma ile çin malının ne alakası var. Hangi teknik veriye istinaden bunu yazdınız

1 tonluk atmosferik i20 fiesta şehiriçi 8-9 litre yakıyor. Bu aracın bu cüssesiyle 10 litre yakması mı çok fazla yakıyor

Iyi de o arac atmosferik motor. Fazla yakmasi gayet normal. Hyundai'lerin LPG uyumu var zaten gider taktirirsin. Tiggo 8 hybrid olsa minimum 2 litre dusururdu sehir ici yakit degerlerini. 1.6 hibrit Kona ortalama 5.5 litre civari tuketiyor mesela. Austral desen o da oyle. E S90 bile 9-10 litre civari tuketiyor. Bana gore fazla bu parayi verdigin bir arac icin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı