Cherry Tiggo 8 Pro Max vs Peugeot 3008 2021 1.5 Allure

8 Pro yakıyor ama konuda 8 Pro Max denmiş yeni 145 beygirlik modelde daha verimli motorla geliyor.
Bence Tiggo 8 Pro Max tercih edin Cherry artık öyle Çin malı denilip köşeye atılacak bir marka değil kitlesi oldukça genişledi ülkemizde bir de iki aracıda inceledim teknoloji ve yenilik bakımından Tiggo 8 Pro Max daha önde.
Motor aynı motor sadece yazılımsal olarak 145 beygir ile sınırlandırıldı. Verilerde de çok bir değişiklik yoktu diye biliyorum. Tiggo 8 Pro güzel araba bu arada sadece gerçekten çok fazla yakıyor, motor arabayı taşıyamıyor üstüne üslük LPG uyumluluğu da yok.

SUV alınacaksa Avrupa'nın fiyatı gereksiz şişirilmiş araçları yerine kesinlikle Çin'li ve Koreli markalar tercih edilmeli. SsangYong, Chery, Byd, Mg gibi firmaların araçları son derece güzel araçlar.

Eski bir Peugeot fanı olup 206, 208, 308 gibi bir çok modeline sahip olmuş biri olarak Peugeot'nun ve diğer Avrupa firmalarının şuanki fiyat skalasını hiç sevmiyorum. Kaldı ki uzak doğudan gayet kaliteli ve uygun fiyatlı araçların da gelmesiyle Avrupa'nın pahalı fiyat listelerine boyun eğme zorunluluğu ortadan kalktı.

Aktif olarak mg HS kullanıyorum bu fiyat bandında daha iyi konfor veren başka araba yok ortalama yakıt tüketimi de şehir içi 7 8 lt arasında Peugeot 3008 düşünüyordum ilk başta iyi ki de almamışım. İnsanların bu algıyı kırması lazım.

Ben zaten incelemiş biriyim. Pahalı.

Neden mesela? 1760'a 2022 GT 5008 aldım 1 ay önce, ön koltuklarda ısıtma, masaj, elektrikli şoför koltuğu, yolcu koltuğunda elektrikli bel ve baldır desteği, hayalet ekran, şerit takip, çarpışma önleme, birçok özelliğe sahip 10 inch mutimedya, otomatik yatay park giriş çıkış, dikey park giriş, ön arka kamera, çevresel görüş, focal ses sistemi, sesli komut, viraj aydınlatma, tabela tanıma, cruise Control, kör nokta uyarısı, ısıtmalı aynalar, ambiyans aydınlatma. Sanki pek de boş durmuyor?

Neden mesela? 1760'a 2022 GT 5008 aldım 1 ay önce, ön koltuklarda ısıtma, masaj, elektrikli şoför koltuğu, yolcu koltuğunda elektrikli bel ve baldır desteği, hayalet ekran, şerit takip, çarpışma önleme, birçok özelliğe sahip 10 inch mutimedya, otomatik yatay park giriş çıkış, dikey park giriş, ön arka kamera, çevresel görüş, focal ses sistemi, sesli komut, viraj aydınlatma, tabela tanıma, cruise Control, kör nokta uyarısı, ısıtmalı aynalar, ambiyans aydınlatma. Sanki pek de boş durmuyor?
Kardeşim her şey özellik değil. Aracın servisi yolda bırakma durumuda önemli Hyundai hiç bir zaman bunu yapmaz

Bizde Opel mokka var 1.2t 2023 kasa o 9 lt yakıyor en az şehir içinde 1.400 kg araba Tucson 1.5 ton en az nasıl 8 yakıyor?
Onu bilmem.

Kardeşim her şey özellik değil. Aracın servisi yolda bırakma durumuda önemli Hyundai hiçbir zaman bunu yapmaz

Eski aracım 2014 sportage di, evet hiç yolda bırakmadı sanayi yüzü göstermedi ancak ben ne çevremden ne de sanayideki tanıdık ustalardan yeni 3008-5008'lerin üzdüğünü, yolda bıraktığını duydum. Ayrıca konfor olarak da kesinlikle denk değiller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı