Chevrolet Cruze 1.6 alınır mı?

Snowsat

Hectopat
Yer
Sancaktepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Meslek
Com Eng
Bu aracı düşünüyorum uygun km de buldum. Ne diyorsunuz?

2011'de almıştık 13 yıldır bizde. Gayet şık bir araba ama sanırım biraz fazla yakıyor ve kasası ağır olduğu için geç hızlanıyor. Ama temizse rahatlıkla alınacak bir araba.

Kardeşim sana çok açık konuşacağım.
Eskiden (4-5 yıl önce) bu aracı çok rahat alıp satabilirdin. Ancak şuan bu araca parça vs. bulman çok zor.
Satarken zorlanırsın piyasada tercih edilmiyor.
Kilometresi 140-130.000 veya daha aşağısı ise aslında alabilirsin.
Fakat dedğim gibi parça zor bulunur, satarken zorlanırsın.
Bu arada 2.0 dizellerine bakmanı tercih ederim performans ve yakıtta çok daha başarılı.

114 ve 124hp olarak vardı, devir çevirmezsen gitmez gitsin istersen de biraz yakar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video sonunda anlık yakıt tüketimi verileri ve hızlanma mevcut.

türkiyede üretimi durmuş bir araç ayrıca oturduğunuz konuma göre parça ve usta bulma konusunda sıkıntı çekebilirsiniz
Hocam Opel ustaları az çok bakıyor Chevrolet kısmına ama gene üretimi durmuş aracın en iyi parçası beklenemez. 1 jantı bile zor bulunuyor.

114 ve 124hp olarak vardı, devir çevirmezsen gitmez gitsin istersen de biraz yakar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

2.0 lar 160 küsür beygir diye biliyorum çok daha iyiler ve az yakıyor. 2.0 tercih edin.

Bu arada hatchback cruze mu sedan mı?

Hocam bu Chevrolet Cruze LS modeli. Arkadaş sedan modeline bakıyor.

Bu arada hatchback cruze mu sedan mı?
Sedan yüksek ihtimal çünkü hatchback olsa LS eklerdi bu düz 1.6 Sedan Cruze.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı