Merhabalar,
Ben de bu Chia Coin işine atılmak istiyorum. Elimde boşta 8 TB'lik bir HDD (Seagate 8TB Ironwolf) bulunuyor. Bilgisayarımı da iş sebebiyle kullanamıyorum zaman kalmıyor. Sizce bu işe atılmam doğru mu? Dediğim gibi bilgisayarım da boşta. Özellikleri şöyle:
16 GB 2666MHz RAM.
i7-9700F
RX 570 8 GB.
Sizce farklı bir coin kazabilir miyim? ETH, BTC gibi. Ayrıca bunlar hakkında da bilgi verirseniz çok mutlu olurum. İyi forumlar.
Aslında 1 Ay önceden patron ile konuşmuştuk bu Chia'yı. Patronum da 50 TB+ ile başlayacaktı Mining'e ama o da yalan oldu sanırım . Ben öncelikle hepinizin fikrini alıp en son ne yapacağımı düşüneceğim. Teşekkür ederim.
Aslında 1 Ay önceden patron ile konuşmuştuk bu Chia'yı. Patronum da 50 TB+ ile başlayacaktı Mining'e ama o da yalan oldu sanırım . Ben öncelikle hepinizin fikrini alıp en son ne yapacağımı düşüneceğim. Teşekkür ederim.
Chia çiftçiliği ile 512 GB bir SSD sürücüsünün 40 günde çöp haline gelebileceği söyleniyor. Yeni kripto para birimi Chia, bilgi işlem gücü yerine depolama
Chia çiftçiliği ile 512 GB bir SSD sürücüsünün 40 günde çöp haline gelebileceği söyleniyor. Yeni kripto para birimi Chia, bilgi işlem gücü yerine depolama
Ben SanDisk M.2 Ultra ile günde 6'ya yakın Plot oluşturdum. İşi çok hızlandırıyor NVMe SSD'ler. Tabii sağlığı 500 TB'a yakın okuma ve yazma yaptığı için biraz düştü.