Chia için sistem toplama

CopernikPizza0

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Elimde 1050 Ti Ryzen 3 1200 var Chia Coin için sistem kurmaya karar verdim. Şu an için makul bir sistem düşünüyorum hevesimi kırmadan yardımcı olursanız memnun olurum. 6TB 2 tane HDD almayı duşünüyorum 8 GB Vengeance RAM'im var 8 daha almayı planlıyorum. 1 tane SSD bir tane M.2 slotum var boşta şu an için 1TB SSD almayı planlıyorum. Sistemim kaldırır mı veya daha fazlasını destekler mi? Yardımcı olursanız sevinirim. RAM'i 16 GB da alabilirim. Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam şu anlık 16 yapsam 6 TB HDD 1TB M.2 SSD alsam tahmini aylık ne kadar kazar. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Siz olabildiğince fazla HDD almaya bakın. HDD alanınız fazla olduktan sonra illa ki kazanırsınız. 6 TB ile bir blok bulmanız 16 ay civarı sürer. Havuzun şartları henüz açıklanmadığı için net bir şey söyleyemem şu anda.

Hocam kusura bakmayın yeni yeni öğreniyorum bu işleri de çok hevesliyim. Yani şu anda satışı yok mu bu meretin birkaç yerde satıldığını gördümde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı