Chia ve. Chia keys konumları değiştirmek

vReply

Kilopat
Daha fazla  
Dosyalar otomatik C: ye Kuruluyor. Boyutu çok fazla, C'de yer kalmıyor. Nasıl farklı diske oluşturabilirim.

Ekran görüntüsü 2022-03-17 132251.png

Hala çözüme ulaşamadım.
Problem hala devam ediyor. 🙁
_____________________________________________________________________________________________________________
Uzun çabalar sonucu çözüme ulaştım.
Altta eklediğim sitede basitçe anlatıyor. Bu adımları yaptıktan sonra istediğiniz HDD veya SSD konuma dosyaları oluşturuyor. ( Chia_Blockchain\db - Wallet klasörlerine ekliyor.)
Sadece dikkat etmeniz bazı noktalar var. Resimde dikkat ederseniz arayıp değiştirceğiniz yazılarda V1 yazıyor. Bunlar yerine V2 olarak arattırın. ( Ben en altta düzeltilmiş olarak koydum. Nasıl kolayınıza geliyorsa o şekilde yaparsınız.)

https://spacefarmers.io/wiki/guides/farming/movedb

1651683984208.png

Blockchainfull_node: database_path:db/blockchain_v2_CHALLENGE.sqliteD:/Chia_Blockchain/db/blockchain_v2_CHALLENGE.sqlite
Blockchain peer tablefull_node: peer_db_path:db/peer_table_node.sqliteD:/Chia_Blockchain/db/peer_table_node.sqlite
Walletwallet: database_path:wallet/db/blockchain_wallet_v2_CHALLENGE_KEY.sqliteD:/Chia_Blockchain/wallet/db/blockchain_wallet_v2_CHALLENGE_KEY.sqlite
Wallet peer tablewallet: wallet_peers_path:wallet/db/wallet_peers.sqliteD:/Chia_Blockchain/wallet/db/wallet_peers.sqlite

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00