CHIP dergi nerede satılıyor?

mevsres

Kilopat
Katılım
16 Mart 2012
Mesajlar
6.392
Makaleler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler ben bir kaç defa PC World dergileri almışdım, fakat CHIP dergisi daha iyi. CHIP dergisi nerede satılıyor siz nereden alıyorsunuz? Arkadaşım almışdı geçenlerde CHIP dergisi. Okudum güzel çok şey yazıyor. :D Nerede satılır bu CHIP? Veya daha iyi bir dergi önerir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her yerde var ama derginin içeriğini incelemeden alma derim. Bazen birkaç yazısını okuyup kenarı atacağın bir dergi oluyor. Bazen PCnet'in içeriği Chip'ten iyi oluyor bazen de tam tersi. Bazen de ikisi de güzel olmuyor. İkisini de incele öyle al.
 
1 sene önce olsa önerirdim, yıllardır alıyordum artık almıyorum kalitesi düştü derginin. Çoğu Avm ve büfelerden bulabilirsin.

Almadığın derginin kalitesinin düştüğünü nereden biliyorsun? CHIP tasarımı komple değiştirdi. CHIP'te yer alan testler Türkiye'de hiçbir dergide ve online mecrada yok. Almanların 100.000 €'luk ekipnalarıyla yaptıkları testleri koyuyorlar dergiye. Ayrıca hiçbir yerde bulunmayan makaleler ve köşe yazıları mevcut.

Dergiyi gazete bayilerinde, dergi satan büfelerde, marketlerde ve D&R mağazalarında bulabilirsin. Sayfa sayısı azalmış olabilir ama hala Türkiye'deki en kaliteli teknoloji dergisidir.
 
Evet Türkiye'deki en iyi teknoloji dergisi Chip. Düzenli olarak alırdım. Fakat internet yaygınlaştıkça git gide kan kaybediyor dergiler.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı