Chip tuning yapmak için Lenovo Ideapad Gaming 3 yeterli mi?

Techno34

Decipat
Makaleler
4
Biliyorsunuz chip tuning işlemlerinde laptop kullanılıyor. Beyni olan her araca yapılabiliyor. Bende Lenovo Ideapad Gaming 3 var.10.nesil i5 işlemciye sahip. Şimdi bu bilgisayara chip tununing yazılımını nasıl indiririm ve çalışır mı?

Çalışır çalışmasına da chiptuning sadece uygulamayla olan bir şey değilki. Her araca özel dosyalar var. O dosyaları ya kendin yazacaksın ya bayilik alacaksın.

O dosyaları bir şekil ayarlarız hocam. Ben cihazım yeter mi diye düşünüyordum.

Her cihaz yeterde herkesin yapacağı bir iş değil.

Kendi cihazınızın yetmeyeceğini düşünüyorsanız zaten bu işide yapamazsınız tavsiyem yapmayın ustalara yaptırın yoksa üzülürsünüz.

Her cihaz yeterde herkesin yapacağı bir iş değil.

Kendi cihazınızın yetmeyeceğini düşünüyorsanız zaten bu işide yapamazsınız tavsiyem yapmayın ustalara yaptırın yoksa üzülürsünüz.

Yazın sanayide bu işle uğraşan bir abinin yanına gideceğim. Tanıdık zaten. Cihazı Monster'dı o yüzden endişelendim bir. Benim cihaz ile de yapılabiliyormuş. Zaten o usta dediklerin anasının karnından chip Tuning'ci olarak doğmadı hocam.Herkes sıfırdan başlıyor.

O dosyaları bir şekil ayarlarız hocam. Ben cihazım yeter mi diye düşünüyordum.

Çok ciddi işlem yapılmıyor hocam. Rahat etmek istersen oyuncu laptopu alma çünkü şarjı erken biter adaptörle gezersin ortada. Ayrıca dosyaları bir şekilde bulman çok zor. Bayilik veren firmalar bile bayilerine dosyaları vermiyorlar uzaktan kendileri atıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı