Şimdi arkadaşlar elimde bir tane Sapphire HD7790 var ekran kartını fırınladım görüntü kesti diye bir umut işte şimdi makineye takacağım da korkuyorum ısıttık falan ya ondan makineyı bozmasın özellikle güç kaynağı anakart gibi şeyler bozar mı bir söyler misiniz?
Şimdi arkadaşlar elimde bir tane Sapphire HD7790 var ekran kartını fırınladım görüntü kesti diye bir umut işte şimdi makineye takacağım da korkuyorum ısıttık falan ya ondan makineyı bozmasın özellikle güç kaynağı anakart gibi şeyler bozar mı bir söyler misiniz?
Çok ekran kartına bu işlemi uyguladım fakat sorun yaşamadım. Tabii bu kesin bir çözüm değil. Ne kadar dayanacağı belli olmaz. Belki 1 hafta belki 6 ay.
Bu sesi genelde aşırı vasat bir PSU kullanmıyorsan, sistemde kısa devre yapan herhangi bir bileşen varsa anakarttan (yerleşik bir buzzer vardır) duyarsın.