Chipset Sürücü Sonrası Ryzen Balanced Power Plan Dil Sorunu

191950

Kilopat
Katılım
30 Kasım 2017
Mesajlar
136
Çözümler
2
Arkadaşlar Ryzen'in chipset driverinı kurdum. Ancak şöyle bir sorun var, güç yönetimi plan ayarlarında Ryzen için yapılmış planın dil ayarlarında bir problem var. Ryzen Balanced olarak değil de bilinmeyen bir dil olarak yazıyor. Yanlış chipset yüklemediğime eminim. Bu sorun bir tek bende mi var yoksa diğer kullanıcılarda da aynı mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İngilizce sitesi dışından indirmiş olabilirsiniz.
İndirip tekrar kurabilirsiniz, sorun çözülecektir.
Sanmıyorum hocam. Başka bir sorun var gibi söylediğiniz aklıma geldi. Dediğinizi yaptım olmadı. Farklı bir sorun gibime geldi. Windows içinde bu font olmadığından olabilir mi? Araştırdım ancak bir çözüm bulamadım.
 
Öncelikle aynı durum bende de var ancak sorun yok işlemci hızını takip edip görebilirsiniz.
Chipset bu linkten mi indirdiniz?
 
Öncelikle aynı durum bende de var ancak sorun yok işlemci hızını takip edip görebilirsiniz.
Chipset bu linkten mi indirdiniz?

Aynen söylediğiniz linkten indirdim. Driver ve Support sekmesinden chipseti seçerek bu sayfaya yönlendirildim. Sorun yokta bendeki biraz takıntı şeklinde hani neden bu şekilde olması gerektiği gibi değil gibi bir takıntı.
 
Bende oyun amaçlı yeni sistem kurdum Ryzen 5 2600X'li ve son sürüm chipset kurdum bende de aynı sorun var ama bu tam olarak sorun mu bilmiyorum! Benim asıl sorunum işlemci sıcaklığı stok fan ile genel olarak 40 derecelerde iken anlık 55 derecelere zıplayıp iniyor! CPU-Z ile stres testi yaptım yaklaşık 5 dakika içinde işlmeci sıcaklığı 76 dereceye çıktı ve korktum testi kapattım. Birde asıl önemli konu işlemcimin temel frekansı 3600 Mhz Turboboost ile 4.2 Ghz'e çıkması gerekirken benim işlemcim boşta da 4.1 Ghz civarlarında çalışıyor. Bu normal mi?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı