- Makaleler
- 10
ÇOMAR şirketimizin tescili ticari markalarıdır mı?
Vay be.
ÇOMAR şirketimizin tescili ticari markalarıdır mı?
E yaniProgramın adı çomar insanlardan değil bekçi köpek anlamında kullanılandan geliyor.
Henüz test etmedim. Olumlu veya olumsuz bir yorum yapamam.Önerir misiniz abi?
Eğer çakışmazlarsa Kaspersky+Chomar daha mantıklı olur. Anti-Malware ödülü var. Örneğin KMSpico'nun kurulum programını Defender silerken Chomar temiz buldu.Arayüzü gayet güzel. Koruması düzgün olursa ve ücretsiz olursa kullanırım. Artık "Kaspersky+MBAM" kullanmayız.
Bitdefender imzalarını kullanıyor, ondandır. İyi bir program olduğunu hatırlamıyorum. Başka bir antivirüsle beraber kullanmak asla yapılmaması gereken bir şey.Eğer çakışmazlarsa Kaspersky+Chomar daha mantıklı olur. Anti-Malware ödülü var. Örneğin KMSpico'nun kurulum programını Defender silerken Chomar temiz buldu.
@Murat5038 @24099
Bu program hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. Reddit'te birkaç güvenlikle uğraşan üyenin bu programı gömdüğünü görmüştüm, tabii argümanlarını tam olarak hatırlayamıyorum. Acaba sizin görüşleriniz neler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.