CHP Parti Teşkilatı Genel Başkan ile Mahalle Mahalle Dolaşıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski AKP'li biri olarak söylemeliyim ki bana göre şu anda hiçbir parti ülkedeki bu düşmanlık sorununu çözüp ülkeyi hakkıyla yönetecek seviyede değil. Size de tavsiyem oyunuzu boş atmanız olacaktır. Şöyle bir eskiye dönüp bakıyorum da ne güzel zamanlardı. Şimdiki gibi her fırsatta birbiriyle alay eden,kin besleyen farklı görüşlerdeki insanlar değilde görüş farketmeksizin birlik olduğumuz o güzel zamanlara dönmek isterdi insan.

Hepsinin farkındayım ancak mevcut yönetim biçiminde birilerini desteklemek zorundasınız. X partisinin davranışlarından rahatsız oluyorsunuz muhalif olan Y partisini destekliyorsunuz ister istemez.

Demokrasi denen sisteme baştan karşıyım oysa ki. Verdiğimiz oylar ile bir şeylerin değişmeyeceğinin farkındayım. Düzeni bu kadar dar kalıp gören bir insan değilim o konuda içiniz ferah olsun :)

Ben düzen karşıtı bir insanım ancak bu düzenin bir nebze olsun değişmesi ufak ufak adımların birleşmesi ile gerçekleşecek. Bu bağlamda siyasilerin koltuğundan kalkıp halkın dertlerini dinlemesi ve en önemlisi seçim sonrası çare olması gerekiyor. CHP seçilirse ne yapacak göreceğiz, 5 yıl kotaları var bende :) Bizler evimizin - toprağımızın derdindeyiz; bu anlamda CHP'den başkasına oy verme şansım zaten yok açıkça konuşmak gerekirse. Neler yapacaklarını göreceğiz ileride; en azından Üsküdar bazında.

İşte geldik gidiyoruz, bilinmez bir diiiiyaara..
Eskiden karpuuuz idik şimdi döndük biz hıyaraaaa..

Bkz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Klasik seçim taktiği bunlar. A partisi, B partisi, C partisi mahalle mahalle dolaşıp, sözde insanlarla iletişim kurar ve halkın gözüne girmeye çalışır. Sonuç olarak ; hiçbir zaman halkı önemsemezler.

Bu ülkede siyaset bok yarışından başka birşey değil. En iyisi hiçbir partiyi tutmamak..

Klasik seçim taktiği bunlar. A partisi, B partisi, C partisi mahalle mahalle dolaşıp, sözde insanlarla iletişim kurar halkın gözüne girmeye çalışır. Sonuç olarak ; hiçbir zaman halkı önemsemezler.

Bu ülkede siyaset bok yarışından başka bir şey değil. En iyisi hiçbir partiyi tutmamak..
O halde var olan düzene karşı baş kaldırın arkadaşlar. Ben "Hiçbir partiye oy vermem, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam" zihniyetine karşıyım. Zira bu davranış; var olan düzene boyun eğmektir.

Son olarak her seçim değil, hayatımda ilk defa görüyorum bizim derneğe bir Genel Başkanın geldiğini :) Umutlarımızı yitirmeyelim - düzene karşı boynumuzu eğmeyelim biz yine de.
Bakarsınız günün birinde Ovacık Belediye Başkanı Mehmet Maçoğlu gibi insanlar gelir ve düzeni değiştirir.

"Her toplum layık olduğu şekilde yönetilir." Tayyip Erdoğan ve onun kuklalarıda tam olarak layık olduğu zaten. Ee belasını bulmasıda uzun sürmeyecek zaten. Olan vatanseverlere olacak.

O halde var olan düzene karşı baş kaldırın arkadaşlar. Ben "Hiçbir partiye oy vermem, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam" zihniyetine karşıyım. Zira bu davranış; var olan düzene boyun eğmektir.

Son olarak her seçim değil, hayatımda ilk defa görüyorum bizim derneğe bir Genel Başkanın geldiğini :) Umutlarımızı yitirmeyelim - düzene karşı boynumuzu eğmeyelim biz yine de.

Düzene boyun eğmek gibi gözükebilir dediğim olay, ama öyle değil. Fazla siyasete girmek istemiyorum. Ne zaman, aramızdan bu ülkeyi yönetme potansiyelinde biri gelir, boş vaatler yerine gerçekleri konuşan biri gelir, o zaman birşeyler değişir.

Birşeyler değişmeli de artık..

Son düzenleme:
Senin soruya biraz geç sönüyorum kusuruma bakma :) Dikkatinden kaçmış olacak, İstanbul Üsküdar'da yaşıyorum. Lokasyon olarak çok değerli topraklar ve 20 yılı aşkın süredir imar problemimiz var. Büyük İstanbul depremi gerçeği var. Ancak ilgili parti 20 yıldır insanları oyalamaktan başka hiçbir şey yapmadı. Ve Üsküdar halkı sandık başında sesini çıkarak inşallah.

Sabah yazılım kursu için otobüse binmem gerekiyor koca mahallede 2 tane otobüs hattı geçiyor.
5. durağında oturuyorum, inan sabahları otobüse binemiyorum. 4. durağa yürümek zorunda kalıyorum. Bu tip mahallelerdeki insanları kimse önemsemiyor - hizmet götürmüyor ancak her seçim dönemi oyunu cebe koyup keyiflerine keyif katıyorlar.

Bu yüzden Genel Başkan seviyesinde bir insanın, köyümüzün derneğine gelmesi çok değerli bizim için. X partisi bunu yapsa manşet manşet gazetelerde - haber kanallarında anlatırlar.
Ama bu adamların gazeteleri - haber kanalları yok. Halk haberdar olamıyor. Ben de kendi adıma düşen görevi yapıp; bu tip olumlu girişimleri duyurmaya çalışıyorum.
CHP nin de 81 tane imar iptal belgesi bulunuyor Üsküdar da maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı