Halen daha NATO'nun AB'nin bize destek olacağına inanan bir kitle var. Dünya savaşlarındaki gizli anlaşmalara bak bakalım NATO seni kaç parçaya bölmek istemiş . Geçmişini unutma ki geleceğine dair düşünce oluşturabilesin.
Aynen kanka nato bizi satacak. NATO neden kuruldu? Sscb'ye karşı ülkeler amacıyla kuruldu. Şu an Rusya, Çin, Kuzey Kore zaten ittifak. Eğer Türkiye Nato'dan atılırsa bu bu ülkelerle ittifak yapar. Ne abd, ne ab ne de nato Avrupa'nın dibinde Çin'le ittifak yapmış bir ülke ister
Gizli maddeler konusunda da bilgilendirirsen sevinirim. En son lozan 2023de bitiyordu
Bu boykot işinin temeli özgürlük falan değil. CHP ne derse insanlar onu yapıyor. CHP boykot etmeyin dese etmezlerdi. Bu iktidar için de geçerli. Kahve markasının satışları düşünce gidip CHP'ye vermeyecekler. Ki insanları CHP'ye oy vermeye de zorlamak saçma. Açıkçası İsrail'i boykot etmede de pek umursamıyordum. Bunu gram umursamıyorum. Seçimlere daha 3 yıl var. Millet iş güç derken unutur gider bu saçmalığı.
Bu boykot işinin temeli özgürlük falan değil. CHP ne derse insanlar onu yapıyor. CHP boykot etmeyin dese etmezlerdi. Bu iktidar için de geçerli. Kahve markasının satışları düşünce gidip CHP'ye vermeyecekler. Ki insanları CHP'ye oy vermeye de zorlamak saçma. Açıkçası İsrail'i boykot etmede de pek umursamıyordum. Bunu gram umursamıyorum. Seçimlere daha 3 yıl var. Millet iş güç derken unutur gider bu saçmalığı.
Yani illa açıkça anlatmak gerekiyor. Bu firmaların çoğu zaten boykot edilmelik hareketler yapıyordu bu iş de bahanesi oldu. Bu markaların çoğu bu yapılan protestolara destek vermiyor insanlar da bu yüzden boykot ediyor. CHP de çağrıyı bu yüzden yaptı zaten. Bir diğer deyişle milletin isteklerinin karşısında durdukları için boykot ediliyorlar. Zaten Özel söylemese de senin Ülker gibi firmaları boykot etmen gerekiyor içerikleri berbat. Siyasetle de alakası yok yani bu konunun.
Hocam gündemin 3-5 adam tarafından belirlenmesi ne kadar da sıkıcı. Biri çıkıyor bağırıp çağırıyor millet işini gücünü bırakıp onun dediğini yapmaya başlıyor. Yarın öbür gün "AKP'lilerin yanından geçmeyeksiniz!" dese dostlarına düşman olur bunlar.
Hocam gündemin 3-5 adam tarafından belirlenmesi ne kadar da sıkıcı. Biri çıkıyor bağırıp çağırıyor millet işini gücünü bırakıp onun dediğini yapmaya başlıyor. Yarın öbür gün "AKP'lilerin yanından geçmeyeksiniz!" dese dostlarına düşman olur bunlar.
AKP'nin yaptığı şey zaten bu asıl, herkese fetocü, terörist deyip milleti birbirine kırdırdı, ki bu firmalar iktidarla yakınlığı olan firmalar olduğu için muhalif insanlar tarafından zaten sevilmiyor ve kullanılmıyorlardı boykot edilse de bir şey değişmez, batsalar da yerine yenisi gelir.
Olabilir düşüncede güzel bir şey ama bunu popüler kültüre çevirmişler.
Biri etiye edit yapmış ülker almayın diye yürüyüşlerdede diğeri gidiyor Pikachu kostümü giyiyor öbürü Sonic pankartı açmış öteki Sylas fotoğrafı ve repliği koymuş????? Giden ya story atmak için ya gittim demek için ya da şaklabanlık yapmak için gidiyor.
Boykot ise yaramıyor olsaydı espressolab bu hale gelmezdi.
Boykotu zaten özgür özel'den önce insanlar sosyal medyada söyledi. Chp çağrısı olmasa yine yapılırdı
CHP'nin ve seçmeninin büyük çoğunluğunun ne kadar tehlikeli olduğunu buradan anlayabilirsiniz. Onlar gibi düşünmeyenleri fişlerler. Vizyonsuz başkanlarının faturasını karşıt görüşlülere keser, kendilerinde hata aramazlar. Dünya üzerinde neredeyse bütün ülkeler yerli ürünleri desteklerken bizde siyasi emeller uğruna boykot ettiren bu kadar rezil, bu kadar vizyonsuz ve daha kötüsü kendini aydın zanneden bir topluluk az görürsünüz.
CHP'nin ve seçmeninin büyük çoğunluğunun ne kadar tehlikeli olduğunu buradan anlayabilirsiniz. Onlar gibi düşünmeyenleri fişlerler. Vizyonsuz başkanlarının faturasını karşıt görüşlülere keser, kendilerinde hata aramazlar. Dünya üzerinde neredeyse bütün ülkeler yerli ürünleri desteklerken bizde siyasi emeller uğruna boykot ettiren bu kadar rezil, bu kadar vizyonsuz ve daha kötüsü kendini aydın zanneden bir topluluk az görürsünüz.
Yahu yerli ürünlerin nesini destekleyeceksiniz? Arada fiyat farkı olmasa yerli markanın bisküvisini mi yiyeceksiniz yabancı markaların Oreo gibi bisküvilerini mi? Parası olan kimse gidip de o milyonda bir muz içeren dandik şeyleri yemez. Yiyen çoğu kişi de geçmişten alıştığı için ya da parası olmadığından yiyordur zaten. Bu tarz içerik fakiri ürünleri Özel söyleyene kadar boykot etmek aklınıza gelmediyse o sizin ayıbınız. CHP destekçilerinin büyük çoğunluğu senelerdir karşıt görüşlü vatandaşlara laf anlatmaya çalışıyor ama o vatandaşlar gözünü açıp dinlemiyorlar bile size kalkıp ananız babanız bile 3 4 sene aynı şeyi anlatmaz ki vatandaş sabredip anlatsın. İyi bile sabretti insanlar bu şartlara rağmen ikna etmeye çalıştılar. Son seçimden sonra kimseden hoşgörü beklemenin anlamı yok.