CHP resmi boykot listesini açıkladı

Gazze boykotu mu ülkemizin boykotu mu önemli birader.

Ülkenin doğusunu İsrail kendine istiyor sırayla geliyorlar haberin olsun Büyük İsrail devleti için tek tek yaklaşıyorlar sen İsrail'i dost görüyorsan bilemem ama onlar bir kaşık suda sizi bizi boğmak istiyor. Ha onlardan korkan onlar gibi olsun.

Ülkenin doğusunu İsrail kendine istiyor sırayla geliyorlar haberin olsun Büyük İsrail devleti için tek tek yaklaşıyorlar sen İsrail'i dost görüyorsan bilemem ama onlar bir kaşık suda sizi bizi boğmak istiyor. Ha onlardan korkan onlar gibi olsun.
Gelişmemiş Arap ülkesiyle biz bir değiliz hocam. Hem Nato'dayız hem askeri gücümüz çok yüksek. Yani uğraşamazlar bizle karşılığını misliyle verebiliriz çünkü. Filistin gibi oturup izlemeyeceğimizi biliyorlar.

Aynı mantıkla bugün Gazze'yi hukuksuzca işgal eden yarın senin ülkeni etmez mi? İnsanımızın fikirlerinde o kadar çelişki var ki birbirimize karşı ne saygımız var ne de sevgimiz. Bayrağında can verecek olan yine fakirin çocuğu olacaktır. Vatanseverlik kelimesini ağızlarda sakız ettiler.

Filistin İsrail'i işgal etseydi Filistin'i boykot etmeyecektin, kendi ideolojini başkasını dayatma.

Gelişmemiş Arap ülkesiyle biz bir değiliz hocam. Hem NATO'dayız hem askeri gücümüz çok yüksek. Yani uğraşamazlar bizimle karşılığını misliyle verebiliriz çünkü. Filistin gibi oturup izlemeyeceğimizi biliyorlar.

Halen daha NATO'nun AB'nin bize destek olacağına inanan bir kitle var. Dünya savaşlarındaki gizli anlaşmalara bak bakalım NATO seni kaç parçaya bölmek istemiş :D. Geçmişini unutma ki geleceğine dair düşünce oluşturabilesin.

Halen daha NATO'nun AB'nin bize destek olacağına inanan bir kitle var. Dünya savaşlarındaki gizli anlaşmalara bak bakalım NATO seni kaç parçaya bölmek istemiş :D. Geçmişini unutma ki geleceğine dair düşünce oluşturabilesin.
Resmi olarak NATO üyesiyiz o masada bize yardım etmek zorundalar çocuk işi değil bu uluslararası anlaşma. İlla siyasi çıkarları için bize yardım edecek ülkeler var birlik içinde. Yardım almasak bile ordumuz zaten yeterince güçlü ve donanımlı dünyadan bir haber Arap ülkeleriyle karıştırma. İsrail güçsüz bir devlet değil ama biz de güçlüyüz bize saldıramazlar bu yüzden. Zaten sırf Nato olayı yüzünden o riski almazlar Nato ülkelerinin hangi tarafta yer alacağını bilemezler.

Resmi olarak NATO üyesiyiz o masada bize yardım etmek zorundalar çocuk işi değil bu uluslararası anlaşma. İlla siyasi çıkarları için bize yardım edecek ülkeler var birlik içinde. Yardım almasak bile ordumuz zaten yeterince güçlü ve donanımlı dünyadan bir haber Arap ülkeleriyle karıştırma. İsrail güçsüz bir devlet değil ama biz de güçlüyüz bize saldıramazlar bu yüzden. Zaten sırf NATO olayı yüzünden o riski almazlar NATO ülkelerinin hangi tarafta yer alacağını bilemezler.

NATO dediğin yer senin İsrail'den korkar. Yahudiler parayla para kazanır Avrupa'dan bir çeksinler parayı bak gör sen mevzuyu. Ülke güçlü diyorsun S400 alıyorlar alma, İHA yapıyorlar yapma, SİHA yapıyorlar yapma, savaş uçağı yapıyorlar yapma, petrol sondaj gemisi diyorlar olmaz, hava savunma sistemi geliştiriyorlar geliştirme, araba yapıyorlar yapma diyenleri de bilin.

Dediğim şeyden İsrail'i desteklediğimi nereden çıkardın anlamadım ama bizim ordumuz kolay lokma değil onu söylemeliyim.

Dediğim şeyden İsrail'i desteklediğimi nereden çıkardın anlamadım ama bizim ordumuz kolay lokma değil onu söylemeliyim.

Adama savaş gerek yok ki bir hareketiyle zaten ekonomini bitiriyor :D

Yeni konular

Geri
Yukarı