CHP'nin Atatürk'ün yolundan saptığı gerçeği

534747

Hectopat
Makaleler
2
Zaten illaki fark etmişsinizdir CHP'nin ne kadar özünden saptığını. Sanki AKP gibi bir fikri baz alıyormuş gibi geliyor bana. Ayrıca ben taraf tutmuyorum bu yazıyı yazarken. Gelip üzerime CHP destekliyor, AKP destekliyor, şunu destekliyor yazmayın. Zaten gidip oyda vermedim, iki partide birbirinden aptal. Sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ne olur ne olmaz diye gidip boş bıraktım. Kendi içerisindeki sorunları halletmek yerine saçma sapan, hiçbir işe yaramayan çözümler sunduğu için kaybetti CHP. Milletin güvenini kazansaydı böyle bir sonuç olmazdı. Kendi oy vereninin bile güvenmediği bir partiyi kim ne yapsın...

Oy vermemek yanlış olmuş. Her ne kadar iki partide farksız olsa da gerçekten Türkleri ve Türkiye'yi savunan partiler de var. Hatalı bir yaklaşım olmuş. Keşke onlara oy verseydiniz de milletimizi mecliste temsil etselerdi.

Oy vermemek yanlış olmuş. Her ne kadar iki partide farksız olsa da gerçekten Türkleri ve Türkiye'yi savunan partiler de var. Hatalı bir yaklaşım olmuş. Keşke onlara oy verseydiniz de milletimizi mecliste temsil etselerdi.
İkisi de birbirinden beter olan partiler için pazar günü kafamı yastıktan kaldırmak hiç işime gelmedi açıkçası.

Parti başkanı oy vermeyi beceremediği an partinin neden kapatılmadığını anlamıyorum. (Hiç öyle görünmüyor ama) hadi başkan meşguldü diyelim, yanındaki tonla adamın biri de mi buna karşı çıkmadı? Ya hepsi göz yumdu ya da hepsi fark edemeyecek kadar aptal. İki durumda da partiden bir cacık olmaz demek bu. Kendi oylarıyla değişen yasa ile adamın tekrar seçilmesini 3. seçilme olarak değerlendirmeleri de cabası. Harakiri gerektirecek bir durum bence. Milyonlarca insandan oy iste, versinler ama sen kendin verme. Sisteme aslında bu kadar uzak biri. Bu adama ülke mi emanet edilir? Biden bile daha iyi.

Oy verip vermemek sizin kararınız. Kimse karışamaz. İstediğinizi yapmışsınız. Bazılarının yaşadığının aksine kimse buna doğrudan veya dolaylı şekilde karışmamış. Olması gereken de bu.

İkisi de birbirinden beter olan partiler için pazar günü kafamı yastıktan kaldırmak hiç işime gelmedi açıkçası.
Büyük taarruz 1922 zamanı da birileri pazar günü kafasını yastıktan çıkardığı için bu cümleleri yazabiliyorken gördüğüm en boş yanıtlardan birisi. Sen kafanı kaldırmaz isen Katar'dan kaldırır rızkına da çökerler. Somali'ye milyonlar gider iken senin asansörlerin çöker... Yapmayın bunları.

Parti başkanı oy vermeyi beceremediği an partinin neden kapatılmadığını anlamıyorum. Harakiri gerektirecek bir durum bence. Milyonlarca insandan oy iste, versinler ama sen kendin verme. Sisteme aslında bu kadar uzak biri. Bu adama ülke mi emanet edilir? Biden bile daha iyi.

Oy verip vermemek sizin kararınız. Kimse karışamaz. İstediğinizi yapmışsınız. Bazılarının yaşadığının aksine kimse buna doğrudan veya dolaylı şekilde karışmamış. Olması gereken de bu.
İki partide kapımı çalıp benden oy beklediler. Kalem, defter ve kahve falan verdilerde hepsini geri gönderdim bir şey almadım. Öyle kahveyle benim oyumu alamazsın.

CHP hiç bir zaman ilkeleri uygulamadı ki, hele Kılıçdaroğlu zamanında. Bunu şimdi kabul edenler ve Kılıçdaroğlu'na "Diktatör, in artık şu koltuktan." diyenler seçim öncesi "Demokrat dedem." diyordu. CHP'nin seçmeni de bir garip, daha oy verdikleri partiyi bilmiyor çoğunluğu. Mesela İzmir'e git Atatürk'ün ilkelerini sor en az yarısı tam doğru düzgün bilemez ama sorsan en büyük Atatürkçü onlardır. Başındaki lider de bilmiyor aslında seçmeni nasıl bilsin :)

Büyük taarruz 1922 zamanı da birileri pazar günü kafasını yastıktan çıkardığı için bu cümleleri yazabiliyorken gördüğüm en boş yanıtlardan birisi. Sen kafanı kaldırmaz isen Katar'dan kaldırır rızkına da çökerler. Somali'ye milyonlar gider iken senin asansörlerin çöker... Yapmayın bunları.
Hocam iyi diyorsunuz da benim zaten burada yaşama zorunluluğumda yok. İstediğim zaman İskoçya'da teyzemin yanına yerleşebilirim. Beni pek etkilemiyor ve hem Türk olmayı hem de Türkiye'yi sevmiyorum. Gurur duymuyorum günümüzdeki Türklerden.

Aynı şeyin laciverti tabirinin tam üstüne basmış iki parti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı