CHP'nin evime gelip oy istemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen AKP belediyesinden geldiler, partiden bağımsız - seçimden bağımsız. Burada imar mevzuları dönüyor, memnun olduğun veya memnun olmadığın faaliyetler nedir diye sordular. Güzelce cevapladım, buraya kadar yanlış bir şey yok. Hatta belediye başkanı kupa bardak falan da dağıtıyor kendi isminin yazılı olduğu - kendisini hiç sevmediğim halde yinede kabul ettim, benim param ile dağıtılıyor sonuçta ben neden almayayım :)

Ek olarak CHP'den çok AKP'nin kapı kapı dolaştığı herkes tarafından bilinmekte. Eğer yukarıdaki gibi propaganda harici emeller ile dolaşıyorlarsa problem yok, mahallelinin derdini öğrenmek için kapı kapı dolaşıyorlarsa problem yok ama öyle olmuyor çoğu zaman. Seçim öncesi geliyorlar sürekli.

Son olarak; iktidar partisinin olumsuz yönlerinden bahsedenler, şikayetçi olanlar kime oy vereceğini lütfen açıklasın. Ekonomi kötüye gidiyor, halk eziliyor, halkın alım gücü gitgide zayıflıyor herkes bunu görüyor zaten. Peki ya kimler başa gelirse bu sorunlar çözülecek? Art niyetli olarak algılamayın bu sorumu, A partisini beğenmeyen herkesin mutlaka alternatif olarak bir yol göstermesi gerekir.

Hangi parti sağcı veya solcu ayırt etmeden tüm halka refah ve ekonomik özgürlük sağlayacak? Akıllarınızdaki düşünce nedir yani? Ben şahsen ikilem içerisindeyim şuan.

Siz diyorsunuz ki bunu AKP yapsa sesiniz çıkmaz. Yok efendim eğer bunu AKP gelip yapsa idi, Başlıkta koskoca ''CHP'' yerine ''AKP'' yazardı. Cidden yorumlar okunacak dereceden değil, lafın tam anlamıyla acayip boş yapanlar var. X partisini AKP sanan arkadaşlar, lütfen iftardan sonra yorum yapın. Oruç kafanıza vurmuş :)
Demek istedigimiz zaten bunu AKP yillardir yapiyor tamamen objektif olarak konusuyorum yillardir üzerinde “ampul” logolu makarna ve kömürleri herkes biliyor. Sesiniz cikabiliyorsa cikardi zaten gecmiste. :)

Siyasetle alakam yoktur ama gelen kişi icraatlerini sunarsa tamam bu beyin yıkamak değildir. Vaat verirler. Çünkü senin de bir takım düşüncelerin vardır ikisi arasında seçim yaparsın. Ama partini sorup o partiyi yere vuruyorsa bu bir algı operasyonudur. Bunu yaptıran her kimse kınıyorum (elimden ancak o geliyor[!]).

Bak kardeşim. Yapılan işi eleştirmende sonuna kadar arkandayım. Ancak yukarıda da söylediğim gibi; yapılan işi eleştirirken CHP'yi baz almayacaktın. "AKP yapsaydı, başlıkta AKP yazardı." değil, 16 yıldır AKP bunu yapıyor zaten; oraya parti ismi yazmayacaktın o zaman.
Ben 11 yıldır İzmir'de yaşıyorum 1 kere geldi mi diye sor? Hala siyasi algılayanlar var. Üslubunu koruyup güzelce yorum yapıp fikrini belirten arkadaşlardan ayrı ayrı teşekkür ederim. Ha laf sokmaya çalışanlar :) Öpüyorum sizi, çok güldürdünüz beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 11 yıldır İzmir'de yaşıyorum. 1 kere geldi mi sor?
Seni bilmem ama benim kapıma gelenleri ben biliyorum. İzmir'de yaşıyor olduğun için tüm Türkiye'nin şartlarını İzmir'e göre değerlendirmen de bana saçma geldi kusuruma bakmazsın. Türkiye hakkında konuşuyorum; İzmir'e göre yorum yapıyorsun.

Ben 11 yıldır İzmir'de yaşıyorum 1 kere geldi mi sor ? Hala siyasi algılayan cahiller var. Üslubunu koruyup güzelce yorum yapıp fikrini belirten arkadaşlardan ayrı ayrı teşekkür ederim. Ha laf sokmaya çalışanlar :) Öpüyorum sizi, çok güldürdünüz beni.
Keşke 11 yıldır İzmir'de yaşayıp CHP'den rahatsız olacağınıza, gidip 11 yıl iktidar partisinin kalesi olan Bayburt veya Konya gibi illerimizde yaşasaydınız.

Siyasetle alakam yoktur ama gelen kişi icraatlerini sunarsa tamam bu beyin yıkamak değildir. Vaat verirler. Çünkü senin de bir takım düşüncelerin vardır ikisi arasında seçim yaparsın. Ama partini sorup o partiyi yere vuruyorsa bu bir algı operasyonudur. Bunu yaptıran her kimse kınıyorum (elimden ancak o geliyor[!]).

Algı operasyonu? Herkesin dilinden düşmüyor bu kelimelerde. Ve ayrıca bunu yapması serbest istersen dinlemeyebilir, cevap vermeyebilir veya kapıyı açmayabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün saat 3 civarı bizim dükkana da geldiler. 14 yaşındayım diyorlar ki "desteklerini bekliyoruz". Ulan daha 14 yaşındayım ne desteği ne oyu. Zaten sınavıma 3 gün kalmış kasap et derdinde koyun can derdinde. Sınavım olmasa bile birşey yapamam zaten.

@Neşeli Enginar Hocam oruç tutmuyorum, tutan kişilere hayırlı iftarlar dilerim :D

Bayagi konunun disina ciktik ama ben de Hayirli iftarlar dileyeyim bari :)

Zaten sınavıma 3 gün kalmış kasap et derdinde koyun can derdinde.

Gercekten öyleymis kasap et derinde koyun can derdinde.
Biri sinavi iyi dereceyle gecmeyi umut ediyor.
Digeri en iyi dereceyle sinavi gecmis ama hala is ariyor.

Simdi mücadeleyi anladiniz mi? :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı