Chris Heria'nın hangi karın programı daha iyidir?

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar chirs heria diye bir eleman var calisthenics ile ilgileniyor. Onu da severek takib ediyorum ve arkadaş belli aralıklarla program değiştiriyor son 2 programını atıyorum birisi 1 diğeri 5 ay önceki. Hangisi daha iyidir? O değiştirirse bende mi değiştireyim? Örneğin dün program attı diyelim 2 ay sonra değiştirirse bende mi değiştirip yeni yaptığına geçeyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Az önce yaptım)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam neden bu adamı seçtim oraya gelelim:
1- adamı seviyorum ve kötü program yapmayacağını biliyorum.
2- YouTube Türkiye'de programlara bakıyorum 3-5 hareket koyuyorlar çok ölümcül olmuyor antrenman ondan pek güvenmiyorum.
3- ağır ve güzel program istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam karın çalışarak karın kası yapılmaz sadece karın kaslarınızı sertleştirirsiniz bunu unutmayın amaç karın kası yapmak ise yapılması gereken tek şey yağ oranını düşürmektir.

İki programda güzel, birincisi birazdaha oblik yönelik geldi obliklerinize güveniyorsanız 1. yapabilirsiniz fakat bence 2. daha efektik gibi.

Öncelikle selam karın çalışarak karın kası yapılmaz sadece karın kaslarınızı sertleştirirsiniz bunu unutmayın amaç karın kası yapmak ise yapılması gereken tek şey yağ oranını düşürmektir.

İki programda güzel, birincisi biraz daha oblik yönelik geldi obliklerinize güveniyorsanız 1. yapabilirsiniz fakat bence 2. daha efektik gibi.

Hocam doğuştan yani çalışmadan olan kası geliştirmekten bahsediyordum. 2. programı da deneyeceğim sizin için. Az önce 1. olanı yapmıştım şimdi 2. olanı yapacağım. Teşekkürler hocam.

Hocam doğuştan yani çalışmadan olan kası geliştirmekten bahsediyordum. 2. programı da deneyeceğim sizin için. Az önce 1. olanı yapmıştım şimdi 2. olanı yapacağım. Teşekkürler hocam.
Karın kaslarımız aslında hep var sadece çalışarak birazdaha çelik gibi sert olmasını sağlarsınız yardımcı olduysam ne mutlu bana yararlı olduysam çözüm bildirirseniz sevinirim iyi geceler.

Aman hocam gece gece nabzı yükseltmeyin çok.

Aklıma gelmişken ekleyeyim hocam karın çalışmak için verimli zaman sabah saatleridir.

Sabah aç karnına.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı