Doğru mu anladım. Cihaz listenizde bir RAM'inizi 2400 de diğer RAM'inizi 3000 Mhz yazmışsınız. Bu şekilde mi çalıştırıyorsunuz? Eğer böyleyse olmaz. Dump dosyanızdan RAM bilgisini çekemedim. İkisini de sabit değere getirin. Ya ikiside 3000'de çalışacak ya da ikisi de 2400 'de. Bir RAM'iniz farklı diğer farklı olmaz. Ayrıca RAM bellekleriniz birebir aynı mı?
Bellek sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Müsait zamanda Memtest86 uygulayıp fotoğrafla sonucu paylaşın.
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
2 işlemide uygulayıp sonucu paylaşın. (RAM'inizden birisi 2400 üstünü desteklemiyorsa ikisini de 2400 yapıp deneyin.Yok ikiside 3000 destekliyorsa 3000'e sabitleyin. Sorun devam ederse 200 mhz'e kadar düşürüp tekrar deneyin. İkisi de 2933 ve aşağısı gibi. )
İyi akşamlar dilerim.