Chrome aniden kapanıyor

YunusYENEROGLU

Hectopat
Katılım
23 Ekim 2020
Mesajlar
1.440
Çözümler
4
Merhaba,

Yeni format attığım bazı bilgisayarlarda Google Chrome ile ilgili aniden kapanma sorunu yaşıyorum. Sorun ile ilgili bazı bilgileri sıralayayım:
1-) Aynı marka model ve özellikler olmak üzere 4-5 cihaza formattan sonra Chrome yüklüyorum 2 tanesinde bu sorun var iken, diğer 3 tanesinde yok. Format USB'si her şey aynı yöntemle yapılıyor. Format sonrası RAR, PDF, Office hepsi aynı.
2-) Sorun tam olarak şöyle, Chrome'u açıyorum 15-20 sn geçiyor ve aniden kapanıyor.
3-) Sorun yaşanan bilgisayarlarda ve yaşanmayan bilgisayarlardaki Chrome sürümü: 103.0.5060.114, Windows sürümü: Windows 10 Pro Sürüm 21H2 (19044.1806)

Yakın tarihli böyle bir sorun yaşayan oldu mu, olduysa çözüm adına önerilerinizi alabilirim, teşekkürler.
 
Bende Chrome tabanlı Vivaldi tarayıcısında aynı sorun var. Konu açtım bende ama çözüm yok sanırım
Kaspersky bende soruna neden oluyor üstad, tespit edebildik sonunda, kasper kurulduğunda bu sorun oluşuyor, satın aldığımız yer ile bayram sonrası irtibata geçicez.Antivirüs kullanıyorsan onla ilgili olabilir kontrol et istersen.

Yalnız şöyle bir dipnot düşeyim.Bizde kasperi kurdugumuzda bu sorun başlıyor, ama kasperi kaldırdığımızda geri düzelmiyor, format atılması gerekiyor tekrardan.Değişik bir sıkıntı, bakalım nasıl çözülecek bende merak ediyorum.
 
Kaspersky bende soruna neden oluyor üstat, tespit edebildik sonunda, kasper kurulduğunda bu sorun oluşuyor, satın aldığımız yer ile bayram sonrası irtibata geçeceğiz. Antivirüs kullanıyorsan onla ilgili olabilir kontrol et istersen.

Yalnız şöyle bir dipnot düşeyim. Bizde kasperi kurdugumuzda bu sorun başlıyor, ama kasperi kaldırdığımızda geri düzelmiyor, format atılması gerekiyor tekrardan. Değişik bir sıkıntı, bakalım nasıl çözülecek bende merak ediyorum.

Bende Kaspersky var ama daha öncesinde sorun yoktu 2 haftadan beri yapıyor içindeki şifreleri nasıl alabilirim acaba var mı bir çözüm?
 

Geri
Yukarı