Chrome arama barı öneri sorunu

Violentia

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar.
Chrome ile arama yaparken geçmiş ve yer işaretlerinden öneriler sunuyor, bunu kapatmanın bir yolu var mı? Nasıl böyle bir ayar koymaz yaklaşık 5 saattir araştırıyorum. Bir ara yer işaretlerimin hepsi gitti geri getirdim =) ama bir çözüm bulmadım. Anladığım kadarıyla daha önceden böyle bir ayar varmış ama kapatmışlar az daha çıldırırsam browser değiştiririm, acayip sinir oldum.

turn off the history and bookmark suggestions in the address bar?

Kısacası Allah belanı versin Chrome!
hiç bir konuma cevap verilmediği gibi buna da verilmeyecek ...

Son düzenleme:
Şöyle kabaca bir araştırdım. Ama kapatmak için bir ayar bulamadım.
Bir ayar bulursam, konuyu hortlatırım.
Harici bir arama motoru kullanabilirsin.
Duckduckgo bir kere girince, arama motoru ayarlarına eklenecektir.
Oradan varsayılan olarak değiştirebilirsin. Ama yeni sekme sayfası bozulacaktır.

Screenshot_1.png

Duckduckgo öneri yapmaması için, şu ayarları kapatmalısın.

Screenshot.png

Son düzenleme:
CCleaner ile boş alanı hariç işaretleyip temizlik yapın. Hesap açıkken ve kapalı iken alttaki adrese girin.
Bu adrese gidip özelliği kapatın.

Chrome hesabı açıkken çok kullanıyorsanız profil ayarlarınıza girip Google izleme ayarlarını yapabilirsiniz.

Şimdilik Firefox'a geçtim onda sıkıntı yaşarsam döner denerim söylediklerinizi teşekkürler.
Ekteki resimde gördüğünüz ayarları kapatınca sorun kalmıyor bu kadar basit ...

@26318 Söylediğinde duck to go kullanmak zorunlu sanırım, denemedim şahsen ama duck kullanmak istemiyorum. Yine de bir çözümdür teşekürler.

@Murat5038 Söylediğiniz kısımdan sadece history trafigini engelliyebildim. Daha önce denemiştim yer imlerini yine de öneriyor. Fauxbar diye bir eklenti ile yer imlerini oraya aktarıp o sorunu da çozebılıyorsunuz, ama ben daha sade cozum arıyorum. Bkz: Firefox

Cevaplar için teşekkürler. umarım aynı sıkıntıya düşenlere yardımcı olabiliriz.

Dosya Ekleri

• firefoxi.jpg
    firefoxi.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 101
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı