Çözüldü Chrome arayüzü pembe oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AlphadoX

Hectopat
Birkaç haftadır Chrome arayüzünde pencere kenarları gibi kısımlar pembe oldu ve ne kadar temayı değiştirsem de herhangi bir değişme olmadı. Chrome ayarlarını sıfırladım fakat yine bir değişiklik olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    6 KB · Görüntüleme: 343
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    1,7 KB · Görüntüleme: 206
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    2,9 KB · Görüntüleme: 240
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer Windows renkleriniz de Chrome renginiz aynı ise;
Windows Kişileştirme > Renkler kısmına girip işaretlediğim yerde ki tiki kaldırıp, Chrome'u kapat aç yapar mısınız?

1681242215528.png
Birkaç haftadır Chrome arayüzünde pencere kenarları gibi kısımlar pembe oldu ve ne kadar temayı değiştirsem de herhangi bir değişme olmadı. Chrome ayarlarını sıfırladım fakat yine bir değişiklik olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Chrome ayarlarına girin. Girdikten sonra arama yerine "renk" yazın ve Chrome profilinizi özelleştirin'e tıklayın. Orada istediğiniz rengi seçin.

Boşver erkek adama pembe yakışır ben olsam değiştirmem

ne güzel pempe işte daha ne istiyon nasıl yaptın bende yapım

Buradan istediğiniz temayı geri yükleyin.

Eğer Windows renkleriniz de Chrome renginiz aynı ise;
Windows Kişileştirme > Renkler kısmına girip işaretlediğim yerde ki tiki kaldırıp, Chrome'u kapat aç yapar mısınız?

Eki Görüntüle 1736671
Teşekkürler Hocam işe yaradı 🙌 Bende bu seçenek hep açıktı ama windows kenarlıklarının rengi değiştiği halde chrome'a etki etmiyordu şimdi neden etki ediyor onu anlamadım.
ne güzel pempe işte daha ne istiyon nasıl yaptın bende yapım
Hocam @artik 72 yasindayim mesajına bakın alttaki tiki kaldırmak yerine işaretleyin.
Chrome ayarlarına girin. Girdikten sonra arama yerine "renk" yazın ve Chrome profilinizi özelleştirin'e tıklayın. Orada istediğiniz rengi seçin.
Hocam sağ olun ama denedim bunu sadece üst panelin rengi vs... değişti kenarlıklar değişmedi.
Ahaha çok komik (!)
Neden böyle bir şey yazmış anlamadım (Lafım size değil hocam @SeyitAli253 'e)

Sistem ile uyumlu yapmışlar. Yakında Edge'de benzer özelliği ekler. Bence gayet güzel olmuş. Ama ben koyu temayı bozduğundan pencere ve görev çubuğunda renkleri kapalı tutuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı