Chrome'dan bir şey indirirken çok yavaş iniyor. İnternetim iyi, 10 Mbps upload alıyorum ve dosya inerken 800KB/s'de iniyor. Ne indirsem öyle ama bir oyunu güncelleme yapınca sorun yok. Şu an bir müzik listesi indiriyorum, 55 MB'ın 5 dk'dır 6 MB'ı indi. Hız testi yaptım; 8 upload, 45 download alıyorum. Teşekkürler.
Sizin bağlantınız ne kadar hızlı olsa da dosyayı indirdiğiniz karşı sunucunun bağlantısı sizin kadar iyi olmayabilir. Bu sebeple size dosyayı yavaş aktarıyordur.
Sizin bağlantınız ne kadar hızlı olsa da dosyayı indirdiğiniz karşı sunucunun bağlantısı sizin kadar iyi olmayabilir. Bu sebeple size dosyayı yavaş aktarıyordur.
Atıyorum oyun indirirken Turbo.. diye linkten indirirsen dosya yavaş yüklenir çünkü yanlış biliyorsam düzeltin hız sınırlayıcı oluyordu. Karşı tarafa bağlı.
@Cagrisinci O tarz sitelerin sunucuları yavaş olabiliyor. Eğer YouTube'daki müzikleri mp3'e dönüştürmüyorsanız, yani elinizdeki mp4 dosyalarını dönüştürüyorsanız VLC ile yapılabilir. Ama ilki ise aynı işlevi gören alternatif sitelere yönelmek daha doğru olur.
Bu sorun bende de Opera'da olmustu nereden indirsem oluyordu silio tekrar yujliyim belki bifseyler değişir dedim duzeldi? Ayni şey torent tede oldu yine silip yujledim duzeldi.