Çözüldü Chrome çok yavaş dosya indiriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cagrisinci

Hectopat
Daha fazla  
Chrome'dan bir şey indirirken çok yavaş iniyor. İnternetim iyi, 10 Mbps upload alıyorum ve dosya inerken 800KB/s'de iniyor. Ne indirsem öyle ama bir oyunu güncelleme yapınca sorun yok. Şu an bir müzik listesi indiriyorum, 55 MB'ın 5 dk'dır 6 MB'ı indi. Hız testi yaptım; 8 upload, 45 download alıyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin bağlantınız ne kadar hızlı olsa da dosyayı indirdiğiniz karşı sunucunun bağlantısı sizin kadar iyi olmayabilir. Bu sebeple size dosyayı yavaş aktarıyordur.

Sizin bağlantınız ne kadar hızlı olsa da dosyayı indirdiğiniz karşı sunucunun bağlantısı sizin kadar iyi olmayabilir. Bu sebeple size dosyayı yavaş aktarıyordur.
Program yardımı ile bu hızı yükseltemez miyim? İndireceğim çok şey var ve uzun sürmesini istemiyorum. Normalde yoktu bu sorun.

Program yardımı ile bu hızı yükseltemez miyim? İndireceğim çok şey var ve uzun sürmesini istemiyorum. Normalde yoktu bu sorun.
Karşı sunucuya müdahale etmeniz gerekir ki bu sizin elinizde değildir muhtemelen sunucu sizin değil ise. Nereden indirme yapmaktasınız?

Atıyorum oyun indirirken Turbo.. diye linkten indirirsen dosya yavaş yüklenir çünkü yanlış biliyorsam düzeltin hız sınırlayıcı oluyordu. Karşı tarafa bağlı.

@Cagrisinci O tarz sitelerin sunucuları yavaş olabiliyor. Eğer YouTube'daki müzikleri mp3'e dönüştürmüyorsanız, yani elinizdeki mp4 dosyalarını dönüştürüyorsanız VLC ile yapılabilir. Ama ilki ise aynı işlevi gören alternatif sitelere yönelmek daha doğru olur.

Bu sorun bende de Opera'da olmustu nereden indirsem oluyordu silio tekrar yujliyim belki bifseyler değişir dedim duzeldi? Ayni şey torent tede oldu yine silip yujledim duzeldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…