Chrome'dan bir şey indirirken çok yavaş iniyor. İnternetim iyi, 10 Mbps upload alıyorum ve dosya inerken 800KB/s'de iniyor. Ne indirsem öyle ama bir oyunu güncelleme yapınca sorun yok. Şu an bir müzik listesi indiriyorum, 55 MB'ın 5 dk'dır 6 MB'ı indi. Hız testi yaptım; 8 upload, 45 download alıyorum. Teşekkürler.
Chrome'dan bir şey indirirken çok yavaş iniyor. İnternetim iyi, 10 Mbps upload alıyorum ve dosya inerken 800KB/s'de iniyor. Ne indirsem öyle ama bir oyunu güncelleme yapınca sorun yok. Şu an bir müzik listesi indiriyorum, 55 MB'ın 5 Dk'dır 6 MB'ı indi. Hız testi yaptım; 8 upload, 45 download alıyorum. Teşekkürler.
Hocam şimdi bu siz bir şey indireceğiniz zaman Chrome'dan çekiyor ve kendi başına indiriyor. Chrome'u kapatsanız bile hem yarıda kalınca devam ettirebiliyorsunuz istediğiniz zaman. Bayağı hızlı.
IDM indirdim, yaklaşık 20 sn sürdü indirmesi, bayağı hızlıymış. Teşekkür ederim size ve diğer hocalarımıza. Bir şey daha soracağım sitesinde 30 gün deneme süresi yazıyordu paralı bir uygulama mı?
IDM indirdim yaklaşık 20 sn sürdü indirmesi bayağı hızlıymış. Teşekkür ederim size ve diğer hocalarımıza. Bir şey daha soracağım sitesinde 30 gün deneme süresi yazıyordu paralı bir uygulama mı?