Çözüldü Chrome "ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sefa70

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Sıradan bir ev
Bilgisayardan Google Chrome girince böyle oluyor ve hiçbir şey arayamıyorum. Ne yapmalıyım?

Hata kodu: ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Proxy hatası verdikten sonra biraz araştırdım regedit e girip hkey local machine >software>policies>Microsoft>Windows>current version>internet settings sonra ona girip proxyperuser olan dosyasyı silip aynı isimde dize değeri oluşturup 1 değeri verip çıkıyoruz.(İnternet settingsdeki dosya değil internet settings bu arada)
Yanlış anladınız sanırım herhangi bir sitenin adresi olunca ona girebiliyorum.
Fakat Google'dan bir şey aradığımda bu hata çıkıyor.

Bir yemek yemiştim sonra proxy ile ilgili bir sorun oldu sonra kayıt defterinden düzeltince girebiliyorum teşekkürler.

Çözümü net bir şekilde belirtin, hiçbir şey anlaşılmıyor.

Proxy hatası verdikten sonra biraz araştırdım regedit e girip hkey local machine >software>policies>Microsoft>Windows>current version>internet settings sonra ona girip proxyperuser olan dosyasyı silip aynı isimde dize değeri oluşturup 1 değeri verip çıkıyoruz.(İnternet settingsdeki dosya değil internet settings bu arada)

Çözüm
Sorun çözüldü, teşekkürler.

Saatlerdir arıyorum, bir sürü bir şey yaptım olmadı ama bu işe yaradı. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…