Chrome.exe işlemi virüs mü?

founderkral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Steam'den indirme yapıyordum ama internetim 35 Mbps olmasına rağmen 6 Mbps ile indiriyor. Ben de kaynak yöneticisini açtım ve en çok ağ kullanan işlemin chrome.exe olduğunu gördüm. İşlemi sonlandır dedim ancak Chrome kapanmadı. Aksine bu chrome.exe'ler her işlemi sonlandır dememde artıyordu. Sizce bu bir virüs olabilir mi?

Merhaba. Steam'den indirme yapıyordum ama internetim 35 Mbps olmasına rağmen 6 Mbps ile indiriyor. Ben de kaynak yöneticisini açtım ve en çok ağ kullanan işlemin chrome.exe olduğunu gördüm. İşlemi sonlandır dedim ancak Chrome kapanmadı. Aksine bu chrome.exe'ler her işlemi sonlandır dememde artıyordu. Sizce bu bir virüs olabilir mi?

İnternetinin 35Mbps olması 35 Mbps ıle ındırecegın anlamına gelmiyor yanlış hatırlamıyorsam 8Mbps 1MB indirmeye eşitti.

İnternetinin 35Mbps olması 35 Mbps ıle ındırecegın anlamına gelmiyor yanlış hatırlamıyorsam 8Mbps 1MB indirmeye eşitti.
Hocam sorun o değil, ayrıca Steam'de gösterme şekli mbps cinsinden. Görev yöneticisi 32 mbps kullanım gösteriyorken steam 6 mbps indirme yaptığından şaşırdım baktım. chrome.exe'nin bildiğimiz normal chrome olması lazım. Chrome u kapattığımda da chrome.exe aynı şekil kalmaya devam etti.

Hocam sorun o değil, ayrıca Steam'de gösterme şekli Mbps cinsinden. Görev Yöneticisi 32 Mbps kullanım gösteriyorken Steam 6 Mbps indirme yaptığından şaşırdım baktım. chrome.exe'nin bildiğimiz normal Chrome olması lazım. Chrome'u kapattığımda da chrome.exe aynı şekil kalmaya devam etti.

Hocam sorun yok normal 6 Mbps indirme yapması.

Windows + R tuşlarına aynı anda basıp taskkill /f /im chrome.exe /t yazar mısın? Ve dosyanın özelliklerini görev yöneticisinden fotoğraf atar mısın. "taskkill /f /im chrome.exe /t" bu komutu yazdığında Chrome kapanıyorsa herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

1755111778368.png

Windows + R tuşlarına aynı anda basıp taskkill /f /im chrome.exe /t yazar mısın? Ve dosyanın özelliklerini görev yöneticisinden fotoğraf atar mısın. "taskkill /f /im chrome.exe /t" bu komutu yazdığında Chrome kapanıyorsa herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Hocam kodu yazdığımda chrome kapandı.

Eki Görüntüle 2555380

Hocam kodu yazdığımda Chrome kapandı.

Kral bir BAT dosyası oluştur. Notepad e aynisini yaz BAT oluştur. Taskill demek zorla kapatmak demek. Yani artık otomatik açılmaz ama sen yine Google'a çift tıklarsan açılır. Ben mesela aynısını Steam için yapıyorum oynumu oynuyorum arkada çok yiyor. Taskkill ile kapatıyorum.

Hocam chrome.exe'ye sağ tıklayıp özelliklerini atarsanız daha net tespit yapabiliriz.
Hocam Chrome açıkken ona sağ tıklsyıp attım. İlk mesajda bahsettiğim chrome.exe Kaynak İzleyicisinde gözüküyordu. Orada özellikler veya kaynak konumunu aç gibi seçenekler yok.

Dosya Ekleri

• 1755113140967.png
    1755113140967.png
    25,3 KB · Görüntüleme: 25
Hocam Chrome açıkken ona sağ tıklsyıp attım. İlk mesajda bahsettiğim chrome.exe kaynak izleyicisinde gözüküyordu. Orada özellikler veya kaynak konumunu aç gibi seçenekler yok.

Tamam ya bildiğimiz Google bende de böyle. Yanlış bilgi vermek olmasın ama bende de öyle. Oyun oynarken yemesin diye BAT dosyasına taskkill koydum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı