Chrome "Hay aksi!" Hatası

Daha fazla  
Arkadaşlar selam, sürekli Chrome "hay aksi!" Hatası alıp duruyorum. Bilgisayarıma format atmadan önce böyle bir şey yoktu, formattan sonra olmaya başladı. Chrome'u silip tekrardan yükledim fakat işe yaramadı. Yardımcı olabilecek var mı?

chrome.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde RAM yetmediği zaman bu hatayı alıyorum. Kontrol edin isterseniz. :)
Birazdan MemTest86 ile test yapacağım fakat Ram'den olduğunu düşünmüyorum, LAN sürücüsünden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü sürücüyü indirdim kurdum fakat bilgisayarda kurulu olarak gözükmüyor, interneti kablolu kullanıyorum.

İlk olarak Modemi yeniden başlatın.
Bağlantıdaki yazılım ile İnternet ayarlarını sıfırlayın.
Uzantıları devre dışı bırakıp deneyin. Ayrıca tarayıcıyı güncellemeyi ve sıfırlamayı da deneyin.
Bazı Google gleiştiricileri, arka planda çalışan uyumsuz yazılımlardan dolayı da olabilir demiş. Antivirüs ve tarayıcıya doğrudan etki eden yazılımları kontrol edin. Mesela IDM sürümünüz buna neden oluyor olabilir.

@Dolapdereli Sabri Sisteminize özel ayar filan çektiniz mi? Mesela ShutUp10 uygulaması ile ayar yaptınız mı? Yeni güncelleme için ayar dosyası 6 Haziran çıkış yaptı. Önceden kullandıysanız, bu sorun yaratıyor olabilir.
İlk olarak çözüm sunmayı deneyin. Farklı tarayıcı geç diyerek geçiştirmeyin. Her çözüm konusunda temiz kurulum(format) yap geçer diyenlerden farkınız olsun. Yoksa bir çözümünüz her konuya yorum yazmayın.

En iyi çüzüm Opera tarayıcısına geçmek. Hem daha iyi hem de sorununuz çözülür.
Dostum yıllardır Chrome'a alışık olduğum için tarayıcıyı değiştirmek istemiyorum, fikrin için teşekkür ederim.
İlk olarak Modemi yeniden başlatın.
Bağlantıdaki yazılım ile İnternet ayarlarını sıfırlayın.
Uzantıları devre dışı bırakıp deneyin. Ayrıca tarayıcıyı güncellemeyi ve sıfırlamayı da deneyin.
Bazı Google gleiştiricileri, arka planda çalışan uyumsuz yazılımlardan dolayı da olabilir demiş. Antivirüs ve tarayıcıya doğrudan etki eden yazılımları kontrol edin. Mesela IDM sürümünüz buna neden oluyor olabilir.

@Dolapdereli Sabri Sisteminize özel ayar filan çektiniz mi? Mesela ShutUp10 uygulaması ile ayar yaptınız mı? Yeni güncelleme için ayar dosyası 6 Haziran çıkış yaptı. Önceden kullandıysanız, bu sorun yaratıyor olabilir.
İlk olarak çözüm sunmayı deneyin. Farklı tarayıcı geç diyerek geçiştirmeyin. Her çözüm konusunda temiz kurulum(format) yap geçer diyenlerden farkınız olsun. Yoksa bir farkınız her konuya yorum yazmayın.
Modemi yeni değiştirdim fakat haklı olabilirsiniz IDM crackli olduğu için eski sürüm kullanıyorum, uzantıyı silip tekrar deneyeceğim, hayır sisteme hiç ayar çekmedim formattan sonra bazı gereksiz hizmetleri kapattım o kadar.

Dostum yıllardır Chrome'a alışık olduğum için tarayıcıyı değiştirmek istemiyorum, fikrin için teşekkür ederim.

Modemi yeni değiştirdim fakat haklı olabilirsiniz IDM crackli olduğu için eski sürüm kullanıyorum, uzantıyı silip tekrar deneyeceğim, hayır sisteme hiç ayar çekmedim formattan sonra bazı gereksiz hizmetleri kapattım o kadar.
Sonuç nedir? Belirtmemişsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00