Çözüldü Chrome ilk açıldığı zaman donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lanxhellfire07

Kilopat
Selamlar herkese iyi Sosyaller, sanırım yaklaşık 4-5 gün önce Chrome'a yeni bir güncelleme geldi ve o güncellemeden beridir Chrome ilk açıldığında yaklaşık 10 saniye donuyor. Forumda halihazırda olan iki konudaki önerileri denedim; donanım hızlandırma ve proxy ile ilgili olanı fakat çözüm olmadı. Chrome'u silip tekrar yükledim, uzantıların hepsini sildim ve o şekilde denedim yine bir çözüm alamadım. Donanımsal olarak herhangi bir sorun olmadığını yaptığım testlerle biliyorum. Şimdi gelelim asıl benim tespit ettiğim noktaya; Chrome açıkken şifre yöneticisine girersem eğer aynı şekilde yine 10 saniye belki daha fazla bir süre bekliyorum ondan sonra akıcı bir şekilde kullanabiliyorum. Güncelleme geldiği zaman kısayol özelliği gelmişti ben de şifre yöneticisini eklemiştim sonrasında donmayı fark edince kaldırdım ama kaldırmam da bir sonuç sağlamadı. Var mıdır önerisi olan çözüm için?

Biraz hızlı oldu ama :) çözümü iletiyorum sizlere; Kuşkulandığım gibi şifre yöneticisi kaynaklıymış problem. Dosyaları yedekleyip Chrome'u kapatıp açtığımda sorun çözüldü şu anda herhangi bir problem yok. Ben hep sadece donma üzerine araştırma yapmıştım o yüzden denk gelemedim buna. Şifrelerimi tekrar yüklemek istediğimde de 150KB'den fazla dosya yükleyemiyorum. Chrome'un maksimum şifre depolama kapasitesi 10.000 imiş. Benim kayıtlı şifrelerim 11000 küsuründe. Bu da zaten donmanın sebebini açıklıyor. Şifreleri tekrar içe aktarmak için de Online bir .csv uzantılı Viewer kullanıp şifreleri 3000 3000 olarak tekrardan yükleyebiliyorsunuz (yine Chrome özelliği). İleride böyle bir sorun yaşayabilecek kişilere çözüm olur umarım.

Biraz hızlı oldu ama :) çözümü iletiyorum sizlere; kuşkulandığım gibi şifre yöneticisi kaynaklıymış problem. Dosyaları yedekleyip Chrome'u kapatıp açtığımda sorun çözüldü şu anda herhangi bir problem yok. Ben hep sadece donma üzerine araştırma yapmıştım o yüzden denk gelemedim buna. Şifrelerimi tekrar yüklemek istediğimde de 150KB'den fazla dosya yükleyemiyorum. Chrome'un maksimum şifre depolama kapasitesi 10.000 imiş. Benim kayıtlı şifrelerim 11000 küsuründe. Bu da zaten donmanın sebebini açıklıyor. Şifreleri tekrar içe aktarmak için de Online bir .csv uzantılı Viewer kullanıp şifreleri 3000 3000 olarak tekrardan yükleyebiliyorsunuz (yine Chrome özelliği). İleride böyle bir sorun yaşayabilecek kişilere çözüm olur umarım.

Hocam maşallah ne kadar hesabınız var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı