Chrome indirme hızı çok yavaş

Çok güzel anlatmışsınız ama ben pek anlayamadım
Adım adım anlatır mısınız?
Öncelikle yukarıda adres çubuğu dediğimiz www.technopat.net/sosyal/ yazan yeri silip Chrome://flags yazıp enter tuşuna basın, daha sonrasında karşınıza

Experiments​

UYARI: DENEYSEL ÖZELLİKLER! Bu özellikleri etkinleştirdiğinizde tarayıcı verilerinizi kaybedebilir veya güvenliğinizden ya da gizliliğinizden ödün verebilirsiniz. Etkinleştirilen özellikler, bu tarayıcının tüm kullanıcıları için geçerli olur.
Yazan bir sayfa çıkacak ve burada yukarıda bir arama bölümü var dikdörtgen bir kutunun içerisinde Search flags yazıyor buraya Parallel downloading yazıp çıkan seçeneğin sağında bulunan Default seçeneğini Enabled olarak değiştireceksin. Daha sonra aşağıda tarayıcını yeniden başlatmanı isteyecek bir kutucuk çıkacak.

Tabi bunların öncesinde indirme yaptığın yerin sunucusu mu sıkıntılı bunu öğrenmek için sana verdiğim linke tıklayıp (Yani buna) açılan siteden 1GB.bin yazan dosyanın üstüne tıkla indirme işlemi başlayacaktır, daha sonrasında aşağıdan bize kaç kb/s hızla indirme yaptığına dair bir ekran görüntüsü yolla bu sayede senin indirme yaptığın sitelerin sunucuları mı kötü yoksa tarayıcıda mı bir sorun var anlayalım.

Bunun haricinde IDM vb. programlar kullanarak hızını maksimum şekilde kullanabilirsin. Çünkü bu indirme yöneticilerinin User-Agent kodlaması farklı tarayıcı olduğu için belki tarayıcında problem varsa bunun önüne geçmiş olursun.

Internet Download Manager kullanırsan düzelir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle yukarıda adres çubuğu dediğimiz www.technopat.net/sosyal/ yazan yeri silip Chrome://flags yazıp enter tuşuna basın, daha sonrasında karşınıza

Experiments​

UYARI: DENEYSEL ÖZELLİKLER! Bu özellikleri etkinleştirdiğinizde tarayıcı verilerinizi kaybedebilir veya güvenliğinizden ya da gizliliğinizden ödün verebilirsiniz. Etkinleştirilen özellikler, bu tarayıcının tüm kullanıcıları için geçerli olur.
Yazan bir sayfa çıkacak ve burada yukarıda bir arama bölümü var dikdörtgen bir kutunun içerisinde Search flags yazıyor buraya Parallel downloading yazıp çıkan seçeneğin sağında bulunan Default seçeneğini Enabled olarak değiştireceksin. Daha sonra aşağıda tarayıcını yeniden başlatmanı isteyecek bir kutucuk çıkacak.

Tabi bunların öncesinde indirme yaptığın yerin sunucusu mu sıkıntılı bunu öğrenmek için sana verdiğim linke tıklayıp (Yani buna) açılan siteden 1GB. Bin yazan dosyanın üstüne tıkla indirme işlemi başlayacaktır, daha sonrasında aşağıdan bize kaç kb/s hızla indirme yaptığına dair bir ekran görüntüsü yolla bu sayede senin indirme yaptığın sitelerin sunucuları mı kötü yoksa tarayıcıda mı bir sorun var anlayalım.

Bunun haricinde IDM vb. programlar kullanarak hızını maksimum şekilde kullanabilirsin. Çünkü bu indirme yöneticilerinin User-Agent kodlaması farklı tarayıcı olduğu için belki tarayıcında problem varsa bunun önüne geçmiş olursun.

Dediklerinizi yaptım. Bu da indirme hızı:

1615794935056.png

Dediklerinizi yaptım. Bu da indirme hızı:

Eki Görüntüle 922995
Şu an internet download manager kullandığınız için Chrome üzerinde yaptığınız, benim tarif ettiğim işlemin bir geçerliliği yok. Kullandığınız bu programı kapatıp Chrome üzerinden indirme yapar mısınız yada bu programı kullanarak 400 kb/s hız aldığınız indirme işlemini tekrarlar mısınız ?

Şu an internet download manager kullandığınız için Chrome üzerinde yaptığınız, benim tarif ettiğim işlemin bir geçerliliği yok. Kullandığınız bu programı kapatıp Chrome üzerinden indirme yapar mısınız yada bu programı kullanarak 400 kb/s hız aldığınız indirme işlemini tekrarlar mısınız ?
bu video yu izle proqram indirmeye gerek yok sadece izle
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an internet download Manager kullandığınız için Chrome üzerinde yaptığınız, benim tarif ettiğim işlemin bir geçerliliği yok. Kullandığınız bu programı kapatıp Chrome üzerinden indirme yapar mısınız ya da bu programı kullanarak 400 kb/s hız aldığınız indirme işlemini tekrarlar mısınız?

1615795561274.png

En fazla 1MB gördüm hala tam hız da indirme yapamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı