Çözüldü Chrome indirme hızı çok yavaş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

efegerger

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba. Ben Speedtest yaptığımda 67 Mbps'ye kadar çıkıyor fakat indirme hızım 200-300 Kbps ve indirmeyi durdurup 10 saniye bekleyince 4.3 Mbps'ye çıkıyor ve hemen geri azalıp 200 -300 Kbps oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Ben Speedtest yaptığımda 67 Mbps'ye kadar çıkıyor fakat indirme hızım 200-300 Kbps ve indirmeyi durdurup 10 saniye bekleyince 4.3 Mbps'ye çıkıyor ve hemen geri azalıp 200 -300 Kbps oluyor.
chrome://flags/ yazın Parallel downloading ayarını açın. İşe yaramazsa IDM ile indirin.

Zannedersem ki internetle alakalı bir durum.

chrome://flags/ yazın Parallel downloading ayarını açın. İşe yaramazsa IDM ile indirin.

Çözüm
Maalesef onda değil Steam'de 23 Mbit hız ile indirme yapıyor

IDM deneyeceğim flags hızımı 11 Kbps hıza düşürdü

Chrome silip tekrar yükle? İnterneti yavaşlatan önbellek dosyası olabilir.
Ayarlar sistem depolama ardından geçici dosyaları sil önbellek silinir.

indirdiğin şeyin sunucusu dolu olduğu için yavaş indiriyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…