Tüm tarayıcılarda aynı eklenti kurulu bir şekilde test ediyor.Ayrıca o kaç adet eklenti olduğuna göre de değişir.
Tüm tarayıcılarda aynı eklenti kurulu bir şekilde test ediyor.Ayrıca o kaç adet eklenti olduğuna göre de değişir.
Chrome yüklediğim eklentilerden dolayı çok gibi görünüyordu galiba.Görev yöneticisini bir aç bakalım Opera kaç mb RAM tüketiyor.
Dostum bir sürü video var YouTube'da açık ara Opera GX çoğ tarayıcıdan daha fazla RAM tüketiyor neyin tartışmasını yapıyorsunuz?Daha fazla tartışmaya giremeyeceğim anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.
Bir bitmediniz, şu Opera GX'e veri çalıyor diyenleri anlamıyorum veri çalmayan tarayıcı yoktur artık anlayın şunu. Verilerinizi alıp satıyorlar her tarayıcının yaptığı gibi.
Hocam siz yanlış anlamışsınız Opera Google ve Microsoft'a kıyasla 3 adet adı sanı bilinmeyen şirketlerede aktarım yapıyor.Evet ama Opera çok fazla çalıyormuş ondan dolayı.
Hocam siz yanlış anlamışsınız Opera Google ve Microsoft'a kıyasla 3 adet adı sanı bilinmeyen şirketlerede aktarım yapıyor.
Delirttiniz beni. Müsait zamanımda konu yapacağım şu tarayıcılar ile ilgili. Yeter ama.
Onu da bilmiyordum teşekkürler bilgi için.
Hocam siz bir Windows 7.1'de gözküyorsun bir 10 da Microsoft edegen yazıyorsunuz bir bir de chromdan ışınlanıyormunuz başka PC'ye![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.