SS atabilir misin?Bendede böyle oluyor ama şaka yapmıyorum kendi kendine gelen uzantının adı sprunki phase 2 bildiğim kadarıyla bir oyun ama ben oynamıyorum ki ve uzaktan eklendiğini yazıyor her chrome'a girdiğimde
Hiç ss almadım bu durumu ama bir daha yaşandığında SS alır atarımSS atabilir misin?
Gezginlerden indirme. Oradan kapmışsındır muhtemelen. Malwarebytes ile bir tarama yap bakalım.Hiç ss almadım bu durumu ama bir daha yaşandığında SS alır atarım
Ve korsan indirdiğim tek şeyler bandicam TLuancher odin3 ve custom rom zipleri korsan dediğimde Ya gezginler yada MEGA'dan indiriyorum
Ancak galiba benim Google hesabımı patlatmışta olabilirler Google hesabımın açık olduğu hesaplara baktım Windows bilgisayarlardan 27 Haziran'da giriş yapmış biri ama 27 Haziran'da zaten benim bilgisayarım tamirdeydi ve Bir mac'ten de giriş yapmışlar gmail'den o hesapları kaldırdımGezginlerden indirme. Oradan kapmışsındır muhtemelen. Malwarebytes ile bir tarama yap bakalım.
Malwarebytes ile taramayaptım bir şey bulamadıGezginlerden indirme. Oradan kapmışsındır muhtemelen. Malwarebytes ile bir tarama yap bakalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.