Chrome kullanılır mı?

Herkese merhaba! Brave kullanıyorum fakat, Chrome'un RAM sömürmesi olayını çözdüğünü duydum ve bir konuda okumuştum ki Chrome, Edge'den daha az kaynak tüketiyormuş. Doğruysa Chrome'ye bir şans daha vermek isterim açıkçası. Sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir? İyi sosyaller!

Ben Chrome'dan Opera'ya geçmiştim. Hala Opera kullanıyorum memnunum.

Veri toplayıp satma olaylarını duymadınız sanırsam. Ayrıca kullandığım en yavaş tarayıcı.

WhatsApp da kullanmayın o zaman hocam. Satmayan mı var Allah aşkına. Ayrıca sanki devlet ada mıyım? Chrome kıyasla daha hızlı benim açımdan. Oyun oynarken arkada Chrome'u açamıyordum. Ama Opera açıkken gayet rahat oynayabiliyorum.

WhatsApp da kullanmayın o zaman hocam. Satmayan mı var Allah aşkına. Ayrıca sanki devlet ada mıyım? Chrome kıyasla daha hızlı benim açımdan. Oyun oynarken arkada Chrome'u açamıyordum. Ama Opera açıkken gayet rahat oynayabiliyorum.

Hocam Brave Opera'dan çok daha hızlı ve konu sahibi zaten Brave kullanırken Opera kullanmanın anlamı yok.

Hem Chrome'a alıştığımdan hem de hesap senkronizasyonu özelliğini yıllardır kullandığımdan Chrome kullanıyorum. RAM sömürmesi olayı var ama boş beleşe RAM sömürecek değil ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı