Chrome Letgo eklentisi kaldırılmıyor

meczub

Decapat
Katılım
4 Aralık 2020
Mesajlar
10
Merhaba arkadaşlar, Chrome mağazasından 1-2 yıldan fazla süre önce Letgo uygulamasını yüklemiştim ama bir süre sonra pek kullanışlı bulmadığından kullanmayı bıraktım.

Bunu kaldırmak için Chrome uygulamalar kısmına tıkladığımda aktifleştirip de silsem pasifleştirip de silsem nasıl yaparsam yapayım; sağ tıklayıp kaldırdığım Letgo uygulaması tarayıcıyı kapatıp açınca yerine tekrar geri yükleniyor.

Bu illetten temelli nasıl kurtulabilirim? (virüs, malware vs yok sistem temiz ).

Ekran Alıntısı.JPG
 
Son düzenleme:
Hesap Eşitleme kapalıysa, Win + R > appdata yazıp enter > local > google klasörünü sil ve googleı tekrar aç.
 
Eşitlemeyi geçici olarak kapatıp kaldırmanız gerekiyor. Aynı sorunu yaşamıştım. Eşitleme yüzünden uygulama ya da uzantıların kalkmaması gibi bir sorunu var.

İlk olarak eşitlemeyi duraklatın. Daha sonra tarayıcıyı yeniden başlatın. Uygulamayı kaldırın ve tarayıcıyı tekrar yeniden başlatın. Sonra eşitlemeyi açın. Veriler zaten tarayıcıda olduğundan eşitlemeyi sıfırlamak da işe yarayabilir.

Eşitleme sistemleri bana göre en sorunlu sistemler. Sadece yer imleri ve uzantılar için kullanıyorum. Şifreleri falan Bitwarden ile oluşturup, saklıyorum.
 
SORUNU ÇÖZDÜM ARKADAŞLAR.

Sizin tavsiyelerinizden ufak farklılıklarla tabi. Başkasına yararlı olur diye deneyimimi yazıyorum:

-İlk Önce interneti kapatıp Uygulamalar kısmından Letgo'ya sağ tıklayıp Letgo'yu Tarayıcıdan verileriyle birlikte siliyoruz.
-Ardından tarayıcıdaki senkronizasyon bölümünden ( chrome://settings/syncSetup/advanced ) uygulamaların senkronizasyonunu kapatıyoruz

1621276147143.png

- İhtiyacınız olan Google senk. Verilerinizin hepsinin PCnizde tutulduğundan emin olun.
-
Ardından Account settings: Your browser is not supported. bağlantısından, hesabınızdaki Chrome verilerine ulaşın
- En alttaki mavi kutucuklu VERİLERİ TEMİZLEye tıklayın ve Google'daki tüm senk. Verilerinizi silin.
- Ardından senkronizasyonu açın ve Google hesabınıza PCnizdeki verileri transfer edin (Uygulamalar kutucuğunun kapalı olmasına dikkat edin)
- PC'nizden Google bulut hesabınıza verilerinizin transferinden yukarıda verdiğim linten bakarak emin olduktan sonra tarayıcınızı sıfırlayın. Bu kadar..

Hatırladıklarım bu kadar Umarım yardımcı olurum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı