Çözüldü Chrome mağazasından indirilen Dark Reader bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba, sıfırdan format atıp sıfırdan her şeyi kurdum fakat Dark Reader'i Chrome mağazasından kurarken bu hatayı alıyorum. Ne yaptıysam çözemedim.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sevgili arkadaşlar 2 gündür aynı problemi, Bitwarden ve Dark reader uzantılarında yaşıyordum. Biraz araştırdıktan sonra çözümü buldum. Öncelikle Chrome yada Chrome tabanlı tarayıcılarda bu problem mevcut. Sorun tarayıcının dilinin TÜRKÇE olması. Dili geçici olarak ingilizceye çevirin. Uzantıya gidip onar a basın ya da tekrar kurun. Sorun çözülecektir. Sonra tekrar tarayıcınızı türkçeye çevirip kullanabilirsiniz. Yeni denedim çalıştı. Tekrarlarsa bir süreliğine tarayıcıyı ingilizce de kullanabilirim bakalım... :) İyi forumlar.
Sevgili arkadaşlar 2 gündür aynı problemi, Bitwarden ve Dark reader uzantılarında yaşıyordum. Biraz araştırdıktan sonra çözümü buldum. Öncelikle Chrome yada Chrome tabanlı tarayıcılarda bu problem mevcut. Sorun tarayıcının dilinin TÜRKÇE olması. Dili geçici olarak ingilizceye çevirin. Uzantıya gidip onar a basın ya da tekrar kurun. Sorun çözülecektir. Sonra tekrar tarayıcınızı türkçeye çevirip kullanabilirsiniz. Yeni denedim çalıştı. Tekrarlarsa bir süreliğine tarayıcıyı ingilizce de kullanabilirim bakalım... :) İyi forumlar.

Çözüm
Sevgili arkadaşlar 2 gündür aynı problemi, Bitwarden ve Dark Reader uzantılarında yaşıyordum. Biraz araştırdıktan sonra çözümü buldum. Öncelikle Chrome ya da Chrome tabanlı tarayıcılarda bu problem mevcut. Sorun tarayıcının dilinin Türkçe olması. Dili geçici olarak ingilizceye çevirin. Uzantıya gidip onar a basın ya da tekrar kurun. Sorun çözülecektir. Sonra tekrar tarayıcınızı Türkçeye çevirip kullanabilirsiniz. Yeni denedim çalıştı. Tekrarlarsa bir süreliğine tarayıcıyı İngilizce de kullanabilirim bakalım... :) iyi sosyaller.

Sen var ya çok kral bir adamsın. Harbiden çözüldü :D fakat ne zamana kadar İngilizce kullanacağız acaba.

Bu arada İngilizce yapıp Dark Reader kurun sonra çalışınca tekrar Türkçe yapın sorun olmuyor.

Son düzenleme:
sağol Allah razı olsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı